Αναστασίου: Αδικήσαμε τους εαυτούς μας

O Ατρόμητος δεν κατάφερε να γευτεί τη χαρά της νίκης ούτε απέναντι στον ΠΑΟΚ, αφού μετά από τρεις αγωνιστικές μετρά δύο ισοπαλίες και φυσικά την ήττα από τον Δικέφαλο του Βορά. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο Γιάννης Αναστασίου επεσήμανε ότι οι παίκτες του αδίκησαν τον εαυτό τους, ενώ χαρακτήρισε τον ΠΑΟΚ ως την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο κόουτς του Ατρομήτου τόνισε: "Αδικήσαμε τους εαυτούς μας απέναντι στην καλύτερη ομάδα του Πρωταθλήματος. Στην πρώτη μισή ώρα δεν πατούσαμε πουθενά, με πολύ φόβο και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγινε αυτό.

Φτάσαμε να ισορροπήσουμε το ματς, να ισοφαρίσουμε και τελικώς δεχθήκαμε γκολ στις καθυστερήσεις. Ετσι πήγε τζάμπα η προσπάθεια μας. Προσπαθούμε να αποκτήσουμε την ταυτότητα που θέλουμε αλλά η έλλειψη συγκέντρωσης μας στοιχίζει και αυτό ειδικά απέναντι σε μεγάλες ομάδες όπως είναι ο ΠΑΟΚ το πληρώνεις.

Στις στημένες φάσεις πήραμε κάτω από τη βάση, ενώ τις είχαμε δουλέψει τις φάσεις δεν τα καταφέραμε. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και είναι σκληρό. Πρέπει να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο και να μην υπάρξουν στιγμές που δεν έχουμε έλλειψη συγκέντρωσης όπως έγινε και στο ματς με τη Λέγκια και το πληρώσαμε".

Για τον ΠΑΟΚ: "O ΠΑΟΚ είναι μια ποιοτική ομάδα αλλά δείξαμε ότι μπορούσαμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα έτσι όπως παίξαμε μετά το πρώτο ημίωρο. Γι΄ αυτό και με πληγώνει ο τρόπος που χάσαμε στο τέλος".

Για το ματς με τον Αστέρα που ακολουθεί: "Θα πω ότι χρειάζεται χρόνος για να χτιστεί μια ομάδα. Παιχνίδι με παιχνίδι βγάζουμε περισσότερα καλά στοιχεία. Χρειάζεται δουλειά και υπομονή. Απλά να περιορίσουμε τα δώρα στον αντίπαλο μας".

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Τινάζει την μπάνκα ο πρόεδρος της Πόρτο-«Ο Ολυμπιακός θα δώσει τα 17,5 εκατ. ευρώ για τον Κάρμο»
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Κεκλεισμένων των θυρών ο τελικός κυπέλλου στην Ελλάδα στο Πανθεσσαλικό
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Το μήνυμα του Κουρμπέλη μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας-«Πονέσαμε πολύ...»
Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης
Γιακουμάκης: Δέχτηκα άπειρες... ευχές, με καταρράκωσε που δεν κράτησα την υπόσχεση στην οικογένειά μου
Εξαιρετικά δύσκολη η παραμονή του Πογιέτ στον πάγκο της Ελλάδας
Σύσκεψη στην ΕΠΟ για τελικό Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό με Μπέο, Αλαφούζο, Καρυπίδη