Το ξεχωριστό σύνθημα από τον Μαρινάκη για πρωτάθλημα

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε στην προπόνηση του Ολυμπιακού στο Ρέντη, μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του και τους ζήτησε τη νίκη την ερχόμενη Κυριακή στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
 
Στο Ρέντη βρέθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης!

Το αφεντικό του Ολυμπιακού έδωσε το παρών στη σημερινή προπόνηση και μίλησε στους ποδοσφαιριστές του. Αφού τους έδωσε συγχαρητήρια για την απόδοσή τους και τους είπε πως μπορούν να κάνουν την υπέρβαση και να προκριθούν στην επόμενη φάση, στη συνέχεια τους θύμισε τον μεγάλο στόχο της φετινής σεζόν ο οποίος δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Υποστήριξε δε, πως πρέπει άπαντες να δώσουν τον λόγος του πως την Κυριακή θα κερδίσουν τον Παναθηναϊκό για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος, δίνοντας έτσι συνέχεια στην εξαιρετική εμφάνιση με αντίπαλο την Τότεναμ στο Champions League.

«Συγχαρητήρια για την απόδοσή σας. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι σε όλους τους στόχους μας. Είδαμε πως στο ανώτερο επίπεδο, μικρά λάθη κοστίζουν και πρέπει να τα αποφύγουμε στο μέλλον.
 
Δείξαμε πως είμαστε μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα και έτσι μας αντιμετωπίζουν οι αντίπαλοί μας. Παίξαμε καλύτερα από την Τότεναμ και μπορούσαμε να κερδίσουμε. Είχαμε τεράστια ψυχικά αποθέματα και έτσι καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι από το 0-2.

Στο παιχνίδι της Κυριακής, πρέπει να είστε συγκεντρωμένοι και να κερδίσουμε. Όλα τα παιχνίδια πρέπει να τα κερδίσουμε για να πάρουμε το πρωτάθλημα.

Είναι αμαρτία όλη η καλή εντύπωση που έχουμε δημιουργήσει με την απόδοσή μας και η χαρά που έχουμε δώσει στον κόσμο μας, να μην έχει συνέχεια την Κυριακή. Να συνεχίσουμε την προσπάθεια που ξεκινήσαμε τον Ιούλιο.

Είναι θέμα γοήτρου. Πρέπει να παίξουμε δυνατά από το πρώτο λεπτό και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ο πρώτος μας στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Από εκεί και πέρα, παρά το γεγονός πως παίζουμε με μεγαθήρια στο Τσάμπιονς Λιγκ, αποδείξαμε στο χθεσινό παιχνίδι πως αν παίξουμε συγκεντρωμένα, μπορούμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση και να κάνουμε μια τεράστια υπέρβαση, γράφοντας ιστορία.

Δίνουμε όλοι το λόγο μας, πως την Κυριακή θα κερδίσουμε το παιχνίδι. Θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να προχωρήσουμε αήττητοι στο πρωτάθλημα», ήταν τα λόγια του Βαγγέλη Μαρινάκη προς τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο.
 
Πηγή:sport-fm.gr

Δειτε Επισης

Εκτέλεσε την Πόρτο και έκλεισε ραντεβού με τον Ολυμπιακό για την ευρω-κούπα η Μίλαν
Πάει πίσω το πρωτάθλημα, προς αναβολή ο τελικός του Κυπέλλου στην Ελλάδα
Respect και στους τρεις, αξίζετε να το ζείτε!
Ανάμεσα στους κορυφαίους-Υποψήφιος για MVP της εβδομάδας στο Conference League ο Τζολάκης
Μασούρας: Για όλα αυτά τα χαμένα ματς του Ολυμπιακού στο 90’, για τη Γιουβέντους, τον Τζέραρντ, το Ριαθόρ
Μαρινάκης σε Φορτούνη: Θα πάτε για πολλά εκατομμύρια εσείς
Οι αποδόσεις κατάκτησης του Conference League
Κωνσταντής Τζολάκης... Ο 21χρονος φοιτητής του Πανεπιστημίου που σόκαρε την Ευρώπη
BINTEO: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του μετά από τις τρεις αποκρούσεις πέναλτι
Δεν παίζει στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνες