Στο πλευρό του τραυματισμένου οπαδού όλη η επίσημη ΑΕΚ

O λόγος για τον 23χρονο οπαδό της ΑΕΚ που το βράδυ του Σαββάτου, έπεσε από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας, όταν προσπάθησε να διαφύγει από ενέδρα χούλιγκαν στο Παλαιό Φάληρο!

Συγκεκριμένα, με προσωπική φροντίδα του Βαγγέλη Ασλανίδη, που από το πρωί ήταν στο Ασκληπιείο και επιμελήθηκε προσωπικά της όλης υπόθεσης -ο πρόεδρος της ΑΕΚ άλλωστε έχει πολύχρονη θητεία στο Ασκληπιείο-, ο 23χρονος μεταφέρθηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Ο πρόεδρος της Ένωσης ενημέρωσε τη μητέρα του παιδιού, η οποία είναι συνεχώς έξω από το δωμάτιό του, ότι η επίσημη ΑΕΚ είναι δίπλα τους και θα μεσολαβήσει για ό,τι χρειαστεί.

Το απόγευμα στο Ασκληπιείο μετέβη ο Πέτρος Μάνταλος μαζί με τον Βασίλη Δημητριάδη και τον διευθυντή επικοινωνίας της ΑΕΚ, Ανδρέα Δημάτο για συμπαράσταση προς τη μητέρα του παιδιού, ενώ στο νοσοκομείο τον επισκέφθηκαν και πολλοί οπαδοί φίλοι του.

Στο νοσοκομείο βρέθηκε ακόμα και ο Δημητριάδη, που μετέφερε στην μητέρα του παιδιού, παρουσία του Μάνταλου τα εξής λόγια: «Ολη η ομάδα σαν οικογένεια βρίσκεται στο πλευρό του Κούμπα, τον περιμένουμε γρήγορα και πάλι κοντά μας»

Η νευρολογική του 23χρονου κατάσταση είναι σταθερή και το αιμάτωμα στο κεφάλι του δεν έχει επεκταθεί, κάτι που κρίνεται ιδιαίτερα ενθαρρυντικό από τους γιατρούς οι οποίοι πάντως για την ώρα δεν μπορούν να κάνουν κάποια συγκεκριμένη πρόβλεψη για την εξέλιξη της κατάστασης του.

Δειτε Επισης

BINTEO: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του μετά από τις τρεις αποκρούσεις πέναλτι
Δεν παίζει στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνες
BINTEO: Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί του Πρίντεζη για την πρόκριση του Ολυμπιακού
Το φυλαχτό του πατέρα του Τζολάκη στη διαδικασία των πέναλτι-«Πήραμε μαζί την πρόκριση»
Τζέκο: Τα πέναλτι είναι μία ειδική διαδικασία, εμείς δεν ήμασταν τυχεροί
Είπε αντίο στην Ευρώπη o ΠΑΟΚ με κέρδη άνω των 10 εκατομμυρίων ευρώ
Τα highlights από τη μεγαλειώδη πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε
Τα χρήματα που πήρε κι αυτά που περιμένει ο Ολυμπιακός στο Conference League
Ο Ολυμπιακός έγινε η τρίτη ελληνική ομάδα που φτάνει στα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης
Μεντιλίμπαρ μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού-«Θέλουμε να πάμε στον τελικό»