Δευτέρα, 13 Ιουλίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Στο πλευρό του τραυματισμένου οπαδού όλη η επίσημη ΑΕΚ

  22/09/2019 20:33

Στο πλευρό του τραυματισμένου οπαδού όλη η επίσημη ΑΕΚ

  22/09/2019 20:33

O λόγος για τον 23χρονο οπαδό της ΑΕΚ που το βράδυ του Σαββάτου, έπεσε από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας, όταν προσπάθησε να διαφύγει από ενέδρα χούλιγκαν στο Παλαιό Φάληρο!

Συγκεκριμένα, με προσωπική φροντίδα του Βαγγέλη Ασλανίδη, που από το πρωί ήταν στο Ασκληπιείο και επιμελήθηκε προσωπικά της όλης υπόθεσης -ο πρόεδρος της ΑΕΚ άλλωστε έχει πολύχρονη θητεία στο Ασκληπιείο-, ο 23χρονος μεταφέρθηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Ο πρόεδρος της Ένωσης ενημέρωσε τη μητέρα του παιδιού, η οποία είναι συνεχώς έξω από το δωμάτιό του, ότι η επίσημη ΑΕΚ είναι δίπλα τους και θα μεσολαβήσει για ό,τι χρειαστεί.

Το απόγευμα στο Ασκληπιείο μετέβη ο Πέτρος Μάνταλος μαζί με τον Βασίλη Δημητριάδη και τον διευθυντή επικοινωνίας της ΑΕΚ, Ανδρέα Δημάτο για συμπαράσταση προς τη μητέρα του παιδιού, ενώ στο νοσοκομείο τον επισκέφθηκαν και πολλοί οπαδοί φίλοι του.

Στο νοσοκομείο βρέθηκε ακόμα και ο Δημητριάδη, που μετέφερε στην μητέρα του παιδιού, παρουσία του Μάνταλου τα εξής λόγια: «Ολη η ομάδα σαν οικογένεια βρίσκεται στο πλευρό του Κούμπα, τον περιμένουμε γρήγορα και πάλι κοντά μας»

Η νευρολογική του 23χρονου κατάσταση είναι σταθερή και το αιμάτωμα στο κεφάλι του δεν έχει επεκταθεί, κάτι που κρίνεται ιδιαίτερα ενθαρρυντικό από τους γιατρούς οι οποίοι πάντως για την ώρα δεν μπορούν να κάνουν κάποια συγκεκριμένη πρόβλεψη για την εξέλιξη της κατάστασης του.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας