Νταμπίζας σε παίκτες: Μαζί και στα σκ..ά και στα καλά

Ο Παναθηναϊκός εξέπεμψε αισιοδοξία στο ισόπαλο (1-1) ματς με τον Ολυμπιακό, με τον Νίκο Νταμπίζα να αφήνει επίσης το στίγμα του, με θετικά σχόλια προς τους παίκτες.

Οτεχνικός διευθυντής των «πρασίνων», που παρακολούθησε το παιχνίδι, βρέθηκε επίσης στα αποδυτήρια της ομάδας με τη λήξη του. Εκεί, όπως αναφέρει η «Πράσινη», είχε το δικό του μήνυμα ενότητας να στείλει, αναφέροντας ουσιαστικά πως όλοι πρέπει να είναι... στις χαρές και στις λύπες μαζί.

«Συγχαρητήρια για την εμφάνιση. Είμαστε όλοι μαζί στα σκ..ά και όλοι μαζί στα θετικά. Συνεχίζουμε ενωμένοι για να βγούμε από το τέλμα», ήταν τα λόγια του Νταμπίζα προς τους παίκτες. Νωρίτερα, ο Γιώργος Δώνης έγινε δεκτός με χειροκροτήματα, αναφέροντας στους παίκτες πως αν παλεύουν, μπορούν να καταφέρουν σημαντικά πράγματα.

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Ο Μπόρχα Σάινθ υπογράφει για πέντε χρόνια στην Πόρτο
Ο Ντοναρούμα σήκωσε τον Μπεράλντο στην αγκαλιά του για να φιλήσει την αγαπημένη του
«Ανοιχτή η υπόθεση του Κωνσταντέλια»
Λακωνικός για την τεσσάρα από την Παρί ο Τσάμπι Αλόνσο-«Ντροπή...»
Θέλει να κάνει κίνηση-ματ με τον Ιβάνουσετς ο ΠΑΟΚ
«Δεν έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα, υπάρχει κι άλλος μάρτυρας»
Ο Κώστας Αντετοκούνμπο στον Ολυμπιακό
Αυτά είναι τα δύο φιλικά που θα δώσει ο ΑΠΟΕΛ στη Σερβία
Ανοίγει η αυλαία του Α' Προκριματικού του Europa League
Η ΑΕΚ αρχίζει την ευρωπαϊκή της πορεία στο Europa League-Κοντράρεται με την Παρτιζάν