Αυτή είναι η πρόταση της Σπόρτινγκ για Φερέιρα

Η Σπόρτινγκ έκανε πρόταση ύψους 1.000.000 ευρώ στον ΠΑΟΚ για τον Αμπέλ Φερέιρα, ενώ έδινε το δικαίωμα στο Δικέφαλο να κάνει δικό του τον Γιόσιπ Μίσιτς ο οποίος αγωνίζεται δανεικός. Παραμένει πρώτος στόχος των λιονταριών ο 40χρονος.

Μπορεί ο Λεονέλ Πόντες να διευθύνει τις προπονήσεις της Σπόρτινγκ, αλλά ο πρώην προπονητής του Παναιτωλικό είναι απίθανο να συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας της Λισαβόνας και θα παραμείνει ως υπηρεσιακός για τις δυο επόμενες αγωνιστικές.

Μέχρι τη διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω υποχρεώσεων εθνικών ομάδων. Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς  απασχολεί τα λιοντάρια όπως αποκάλυψε η Record - καθώς τον έχουν σε εκτίμηση - ο ίδιος όμως αυτή τη στιγμή όπως έγραψε ο Διονύσης Βερβελές δεν σκέφτεται κάτι άλλο από τους ερυθρόλευκους.

Έτσι κι αλλιώς ο πρώτος στόχος της Σπόρτινγκ είναι ο Αμπέλ Φερέιρα. Είναι ο διακαής πόθος του προέδρου της ομάδας, Φρεντερίκο Βαράντας, ο οποίος έχει πάει τις υπόλοιπες περιπτώσεις αρκετά... πίσω. Οι Ίβηρες όχι μόνο έκαναν κρούση στον ΠΑΟΚ για τον 40χρονο, αλλά και πρόταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτή ήταν 1.000.000 ευρώ, ενώ περιελάμβανε και παίκτη! Η ομάδα της πορτογαλικής πρωτεύουσας πρότεινε στον Δικέφαλο να κρατήσει τον Γιόσιπ Μίσιτς. Ο 25χρονος Κροάτης μέσος και σκόρερ του γκολ της ισοφάρισης στο έβδομο λεπτό του επιπρόσθετου χρόνου του ντέρμπι με τον Άρη παραχωρήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο με τη μορφή δανεισμού 1,5 έτους ενώ υπήρχε και οψιόν αγοράς μετά το τέλος του δανεισμού.

Αυτή ήταν η πορτογαλική πρόταση, χωρίς τα μπόνους τα οποία τίθενται σε τέτοιες περιπτώσεις. Ο Ιβάν Σαββίδης, ωστόσο, δεν ήθελε καν να συζητήσει την πρόταση. Εκεί "σκάλωσε" το θέμα.

Το ποσό της ρήτρας των 7.000.000 ευρώ αποτελεί εμπόδιο για τα λιοντάρια, μεγαλύτερό όμως είναι η άρνηση του ΠΑΟΚ και του προπονητή του. Για παράδειγμα εάν υπήρχε διάθεση διαπραγμάτευσης θα μπορούσαν τα εμπλεκόμενα μέρη (ΠΑΟΚ, Σπόρτινγκ) να διαπραγματευτούν και πέσει η τιμή.

Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι ο ίδιος ο Αμπέλ Φερέιρα. Η ρήτρα αποχώρησής του από την Μπράγκα το περασμένο καλοκαίρι ήταν 12.000.000 ευρώ. Ο ΠΑΟΚ διαπραγματεύτηκε με την ομάδα του πορτογαλικού Βορρά, κατέβαλε το ποσό των 2.000.000 ευρώ και προσέλαβε τον Πορτογάλο ως προπονητή του.

Πηγή:sport24.gr

Δειτε Επισης

Οι θρυλικοί μπέμπηδες του Ολυμπιακού ήρθαν για να μείνουν και να δώσουν ελπίδα σε μία ολόκληρη γενιά
Τα τρομερά μωρά του Ολυμπιακού στην κορυφή της Ευρώπης-Νίκησαν τη Μίλαν και έγραψαν ιστορία
Απίστευτο και όμως αληθινό-Η Μπασακσεχίρ έστησε προτομή στον Πέλκα στα social media (pic)
Σειρήνες από Πορτογαλία για Κωνσταντίνο Τζολάκη
O Oλυμπιακός Πειραιώς διεκδικεί το Youth League απέναντι στη Μίλαν
ΑΕΚ-Ομόνοια με σούπερ προσφορά στην In2Bet – Ποια θα μείνει ζωντανή στη μάχη του τίτλου;
Πώς έφτασε στον υποβιβασμό ο ΠΑΣ Γιάννενα και η επόμενη ημέρα
Ντέρμπι με ευρωπαϊκό αέρα στο Φάληρο–Εκτός έδρας δοκιμασίες για ΑΕΚ, Παναθηναϊκό
Εκτέλεσε την Πόρτο και έκλεισε ραντεβού με τον Ολυμπιακό για την ευρω-κούπα η Μίλαν
Πάει πίσω το πρωτάθλημα, προς αναβολή ο τελικός του Κυπέλλου στην Ελλάδα