Εξετάζει την επιστροφή στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός

Σύμφωνα με πληροφορίες , έστω και για ένα ματς λόγω ειδικών συνθηκών, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός σκέφτεται και θα επιθεωρήσει αύριο την λύση της Λεωφόρου για το παιχνίδι της 5ης Οκτωβρίου με την Ξάνθη!

 Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση έδρας για το ματς της μεθεπόμενης αγωνιστικής με αντίπαλο την Ξάνθη καθώς στο Ολυμπιακό Στάδιο θα γίνουν εργασίες για την αλλαγή του χλοοτάπητα που βρίσκεται σε  πολύ κακή κατάσταση. Στο τριφύλλι, σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να μετακομίσουν για το ματς με τους Ακρίτες στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας που, άλλωστε, είναι και αυτό το οποίο έχουν δηλώσει ως δεύτερη έδρα για το πρωτάθλημα.

Εδώ, πρέπει να επισημανθεί μία πολύ σημαντική λεπτομέρεια που είναι και αυτή που κάνει τη διαφορά στην όλη υπόθεση. Στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου έχουν γίνει έργα και πλέον βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Άρα, η ιστορική έδρα της ομάδας μπορεί να φιλοξενήσει χωρίς πρόβλημα αγώνα της Σούπερ Λιγκ και έτσι μπαίνει γερά στο τραπέζι η περίπτωση επιστροφής για την αναμέτρηση με την Ξάνθη στις 5 Οκτωβρίου.

Οι πρώτες συζητήσεις ανάμεσα στην ΠΑΕ και στον Ερασιτέχνη έχουν γίνει σε πολύ καλό κλίμα και κατά τη διάρκεια της Πέμπτης αναμένεται ιθύνοντες της πρώτης να επιθεωρήσουν το γήπεδο έτσι ώστε να αποκτήσουν μία πλήρη εικόνα των εργασιών που χρειάζεται να γίνουν για να μπορέσει να διεξαχθεί εκεί αγώνας. Οι πρώτες εκτιμήσεις, πάντως, αναφέρουν πως δεν είναι πολλά ούτε ιδιαίτερα δαπανηρά τα όσα απαιτούνται. Ένα από τα κύρια θέματα που πρέπει να λυθούν αφορά το VAR για το οποίο δεν υπάρχει εγκατάσταση αυτή τη στιγμή, ωστόσο, πρόκειται για ένα ζήτημα που μπορεί να αντιμετωπιστεί στα διαθέσιμα χρονικά πλαίσια.

Παράλληλα, στο μυαλό των ανθρώπων του Παναθηναϊκού υπάρχουν ακόμα η Ριζούπολη, η Νέα Σμύρνη αλλά και το Περιστέρι ως εναλλακτικές περιπτώσεις έτσι ώστε η ομάδα να μην χρειαστεί να βγει εκτός Αθήνας για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Αντιλαμβάνεται πάντως κανείς πως σε περίπτωση νίκης την Κυριακή κόντρα στον Πανιώνιο και με το κλίμα να έχει κάπως βελτιωθεί μετά την εμφάνιση και την ισοπαλία στο αιώνιο ντέρμπι, εφόσον, γίνει πράξη μία επιστροφή στη Λεωφόρο, θα υπάρχουν συνθήκες για να δημιουργηθεί μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα.

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Στην Άστον Βίλα μέχρι το 2027 ο Έμερι
Οι θρυλικοί μπέμπηδες του Ολυμπιακού ήρθαν για να μείνουν και να δώσουν ελπίδα σε μία ολόκληρη γενιά
Τα τρομερά μωρά του Ολυμπιακού στην κορυφή της Ευρώπης-Νίκησαν τη Μίλαν και έγραψαν ιστορία
Απίστευτο και όμως αληθινό-Η Μπασακσεχίρ έστησε προτομή στον Πέλκα στα social media (pic)
Σειρήνες από Πορτογαλία για Κωνσταντίνο Τζολάκη
O Oλυμπιακός Πειραιώς διεκδικεί το Youth League απέναντι στη Μίλαν
ΑΕΚ-Ομόνοια με σούπερ προσφορά στην In2Bet – Ποια θα μείνει ζωντανή στη μάχη του τίτλου;
Πώς έφτασε στον υποβιβασμό ο ΠΑΣ Γιάννενα και η επόμενη ημέρα
Ντέρμπι με ευρωπαϊκό αέρα στο Φάληρο–Εκτός έδρας δοκιμασίες για ΑΕΚ, Παναθηναϊκό
Εκτέλεσε την Πόρτο και έκλεισε ραντεβού με τον Ολυμπιακό για την ευρω-κούπα η Μίλαν