Φήμες για επιστροφή του Μιλόγιεβιτς στην Ελλάδα

Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε ο Ερυθρός Αστέρας κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου. Οι πρωταθλητές Σερβίας γνώρισαν την ήττα (3-0) στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο κόουτς Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ξεκαθάρισε ότι δεν είναι ντροπή η ήττα από την Μπάγερν, ενώ υποστήριξε ότι η ομάδα του Βελιγραδίου θα ελαχιστοποιήσει τα λάθη που έκανε στο Μόναχο στο ματς με αντίπαλο τον Ολυμπιακό (1/10). «Προχωράμε μπροστά. Πρέπει να χειριζόμαστε καλύτερα κάποιες καταστάσεις. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια.

Πιστεύω θα ελαχιστοποιήσουμε τα λάθη μας κόντρα στον Ολυμπιακό» τόνισε ο 49χρονος προπονητής ο οποίος έχει πολλούς θαυμαστές και στη χώρα μας, έχοντας διατελέσει στο παρελθόν προπονητής του Πανιωνίου.

Ο Μιλόγεβιτς άλλαξε ταχύτητα τον Ερυθρό Αστέρα και για αυτό άλλωστε οπαδοί και διοίκηση πίνουν νερό στο όνομά του. Σημειώστε όμως κι αυτό. Ο Μιλόγεβιτς μπορεί να αποχώρησε από την χώρα μας, ωστόσο διατηρεί πολλούς φίλους στα μέρη μας.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Κώστα Πλιάτσικα στην Ώρα των Σπορ, αρκετοί εξ αυτών έχουν να λένε στις ιδιαίτερες και οφ δε ρέκορντ συζητήσεις τους, πως κάποια στιγμή θα επιστρέψει στην Ελλάδα. Όχι φυσικά για τον πάγκο του Πανιωνίου που υπήρξε η τελευταία του ομάδα της προπονητικής καριέρας του στην Ελλάδα, αλλά για ένα κλαμπ με πιο «βαριά» φανέλα και πιο υψηλούς στόχους από το σύλλογο της Νέας Σμύρνης.

Όχι πως και ο ίδιος ο Μιλόγεβιτς δεν «ψήνεται» στην προοπτική επιστροφής του στη χώρα μας και της συνεργασίας του με μια από τις μεγάλες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ποια θα μπορούσε να είναι αυτή; Ο χρόνος, θα δείξει.

Μια φορά τα προσεχή παιχνίδια με τον Ολυμπιακό για το «Τσου – Λου» αποτελούν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να διαφημίσει ακόμα περισσότερο το όνομά του στον ελληνικό ποδοσφαιρικό χάρτη.

Πηγή: www.sportdog.gr

Δειτε Επισης

Με δύο εκπλήξεις η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στην Μπριζ
Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στη Φενέρμπαχτσε
Πήρε θέση η ΕΠΟ-«Ουδέποτε ετέθη θέμα θετικού δείγματος ποδοσφαιριστή της Εθνικής»
Η FIFA ενημέρωσε και επίσημα πως δεν υπάρχει θετικό δείγμα στην Εθνική Ανδρών
Τέλος οι ρεβάνς από την αρχή του Κυπέλλου Αγγλίας-Ανακοίνωσε τις αλλαγές η FA
Θα κινηθεί για τον Κούντους η Λίβερπουλ αν ο Σαλάχ αποχωρήσει το καλοκαίρι
Σκληρές μάχες σε τέσσερα... μέτωπα για τα εισιτήρια των ημιτελικών
Η Παρί καταγγέλλει τους φιλάθλους της Μπαρτσελόνα για ρατσιστικές προσβολές στον Ντεμπελέ
Έχει βάλει στο... μάτι τον Ντιμπάλα η Μπαρτσελόνα-Η ρήτρα-σοκ του Αργεντινού (pic)
Σχηματίζεται η τετράδα και τα πιθανά ζευγάρια των ελληνικών ομάδων στο Conference League