Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Τα λέει με Χούμπελ ο Αλαφούζος για τη διαιτησία

  08/10/2019 08:28
Τα λέει με Χούμπελ ο Αλαφούζος για τη διαιτησία

Τα λέει με Χούμπελ ο Αλαφούζος για τη διαιτησία

  08/10/2019 08:28

Σε ανοιχτή γραμμή με τον Χέρμπερτ Χούμπελ ο Γιάννης Αλαφούζος, στέλνοντας... μήνυμα ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα μείνει σιωπηλός στις διαιτητικές αδικίες.

Οι “πράσινοι” έχουν φρικτά παράπονα για τη διαιτησία του αγώνα με την Ξάνθη, όπου το τελικό 0-1 διαμορφώθηκε από δύο λανθασμένες αποφάσεις μέσω του VAR. 

Ο Γιάννης Αλαφούζος μάλιστα αναμένεται να στραφεί απευθείας στον εντεταλμένο των διεθνών συνομοσπονδιών στην Ελλάδα, Χέρμπερ Χούμπελ, σύμφωνα με τη “Live Sport”. 

Ο ισχυρός άνδρας του Τριφυλλιού έχει ανοιχτή γραμμή με τον Αυστριακό παράγοντα και θα περάσει το μήνυμα πως “ο Παναθηναϊκός θέλει να είναι μέρος της λύσης, αλλά δεν θα παραμείνει σιωπηλός όταν τον αδικούν”. 

Δεν είναι πάντως σαφές αν ο Αλαφούζος θα ζητήσει ραντεβού με τον Χούμπελ ή θα αρκεστεί σε ένα τηλεφώνημα. Ο εκπρόσωπος των διεθνών συνομοσπονδιών αναμένεται αύριο στην Αθήνα για να πάρει μέρος στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, οπότε δίνεται η ευκαιρία για να συναντηθεί με τον μεγαλομέτοχο των “πρασίνων”. 

Επιπλέον η διοίκηση του Παναθηναϊκού εξετάζει την πιθανότητα να στείλει επιστολή σε ΚΕΔ κι ΕΠΟ, με την οποία θα εκφράσει την οργή της για τη λανθασμένη χρησιμοποίηση του VAR. 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας