ʼγρια γκάζια Νταμπίζα σε παίκτες

Άστραψε και βρόντηξε ο Νίκος Νταμπίζας και τα... έχωσε στους παίκτες του Παναθηναϊκού, με αφορμή τα τελευταία πειθαρχικά παραπτώματα.

Δύο μέρες μετά την ήττα από την Ξάνθη, ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» μίλησε σε σκληρή γλώσσα στους παίκτες, όχι μόνο για το αποτέλεσμα στο ματς με τους Ακρίτες, αλλά και για τα πειθαρχικά παραπτώματα που έχουν εμφανιστεί το τελευταίο διάστημα.

Ο Νταμπίζας μάζεψε τους παίκτες και με αφορμή το θέμα που δημιουργήθηκε με τον Μολό αλλά και άλλα μικρότερα παραπτώματα που είχαν γίνει στο παρελθόν, τα «έχωσε» στους Πράσινους.

«Από τη στιγμή που δεν είστε εντάξει στις υποχρεώσεις σας αναφορικά με την ομάδα, αυτό βγαίνει και στο γήπεδο. Δεν είμαστε ομάδα και αυτό ξεκινάει από την καθημερινότητα. Είστε κωλόπαιδα! Η συμπεριφορά αρκετών είναι απαράδεκτη και δεν συνάδει με επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Άλλους τους βρίσκω τα ξημερώματα, άλλοι έρχονται ότι ώρα να ΄ναι στις προπονήσεις, άλλοι παίζουν με το κινητό λες και είναι εκδρομή. Τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι ανεκτές. Όποιος δεν συμμορφώνεται δεν θα έχει θέση στην ομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον εσωτερικό κανονισμό της ομάδας, απαγορεύεται η χρήση κινητού την ώρα του φαγητού, της ομιλίας, της θεραπείας. Με αφορμή το γεγονός πως ένας παίκτης είχε το κινητό του στη θεραπεία, ο Νταμπίζας είπε στους παίκτες πως έχει δώσει την εντολή στους φυσιοθεραπευτές να μην ασχολούνται με όσους αγνοούν τον εσωτερικό κανονισμό.

Ο Νταμπίζας τα έψαλλε και για τις διαρροές, με αφορμή το θέμα του Μολό αφού λίγη ώρα μετά την ατάκα του Γιώργου Δώνη για σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα, όλοι γνώριζαν τι είχε συμβεί. Με την ομιλία του ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» θέλησε να φέρει τους παίκτες προ των ευθυνών τους, εν όψει της συνέχειας.

Πηγή: Sdna.gr

Δειτε Επισης

Λήξη συναγερμού-Η UEFA ενημέρωσε ότι δεν υπάρχει θετικό δείγμα Έλληνα παίκτη
«Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε κανένα θετικό δείγμα Έλληνα»-Τι δηλώνει ο πρόεδρος του οργανισμού αντιντόπινγκ
UEFA για τα επεισόδια στο Μπριζ-ΠΑΟΚ: «Θα διεξαχθεί ενδελεχής έρευνα για τα περιστατικά στο Βέλγιο»
Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ Έλληνας διεθνής στον αγώνα με τη Γεωργία
Ανακοίνωσε sold out ο ΠΑΟΚ και προειδοποιεί με διά βίου αποκλεισμού όσους μεταπωλούν εισιτήρια
Η UEFA ξεκίνησε πειθαρχική έρευνα για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στην Μπριζ
Στο Πανθεσσαλικό στις 18 Μάϊου ο τελικός κυπέλλου-Η ενημέρωση της ΕΠΟ
Τζέκο για τη ρεβάνς με Ολυμπιακό-«Σταθείτε δίπλα μας την Πέμπτη, ακόμη και στα λάθη μας»
Ζήτησε συγνώμη για την ήττα από τον Ολυμπιακό ο Σογιουντσού-«Αναλαμβάνω την ευθύνη»
Ο Κοτάρσκι κράτησε τον ΠΑΟΚ στο κόλπο και η Τούμπα θα κρίνει το όνειρο!