Bild: «Μασκοφόροι με ρόπαλα επιτέθηκαν σε οπαδούς της Μπάγερν»

Τον γύρο του κόσμου κάνουν όσα έγιναν στο Ρέντη με οπαδούς του Ολύμπιακού να κάνουν... ντου σε αντίστοιχους της Μπάγερν, με την γερμανική Bild να αναφέρεται σε όσα συνέβησαν. 

Τα όσα τραγικά έγιναν στο Ρέντη το απόγευμα στο παιχνίδι Νέων ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μπάγερν Μονάχου, κάνουν τον γύρο του κόσμου. Η γερμανική Bild, αναφέρθηκε σε όσα συνέβησαν τονίζοντας πως χούλιγκαν επιτέθηκαν σε φίλους της Μπάγερν με κάποιους από αυτούς να οδηγούνται στο νοσοκομείο.

Αναλυτικά η Bild αναφέρει: 

«Το παιχνίδι των δύο ομάδων επισκιάστηκε από ένα επεισόδιο λίγο πριν το φινάλε, όταν αρκετά άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπά τους έκαναν επίθεση. Το παιχνίδι διεκόπη και χρειάστηκε να περάσουν αρκετά λεπτά για να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Εισβολή κουκουλοφόρων στο Ολυμπιακός-Μπάγερν για το Youth League
 

Μασκοφόροι χούλιγκανς προκάλεσαν χάος κατά τη διάρκεια αγώνα του Youth League της Μπάγερν. Με το σκορ στο 4-0 υπέρ της Μπάγερν, γύρω στο 84ο λεπτό έγινε εισβολή από πάνω από 40 άτομα με κουκούλες που εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο.

Αρκετοί από τους εισβολείς φορούσαν κράνη μοτοσυκλέτας και ήταν εξοπλισμένοι με ρόπαλα για να επιτεθούν στους οπαδούς της Μπάγερν, ενώ πέταξαν φωτοβολίδες και άλλα αντικείμενα και προσπάθησαν να κλέψουν όσο το δυνατόν περισσότερα πανό των Γερμανών.

Πέντε οπαδοί της Μπάγερν τραυματίστηκαν και χρειάστηκε να διακομιστούν σε νοσοκομείο. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού έμεινε σοκαρισμένος από αυτά που έγιναν και δήλωσε: "Αυτό δεν είναι Ολυμπιακός. Αυτή είναι η χειρότερη ημέρα μου από τότε που είμαι στο ποδόσφαιρο".

Οι τραυματίες οπαδοί της Μπάγερν δέχτηκαν τις πρώτες βοήθειες από το ιατρικό επιτελείο της Μπάγερν, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να προσφέρουν και αυτοί τη βοήθειά τους. Ακολούθως οι φίλοι της Μπάγερν έφυγαν από το γήπεδο υπό την προστασία της αστυνομίας.

Το παιχνίδι διεκόπη για κάτι λιγότερο από μισή ώρα. Για να ολοκληρωθεί το ματς, οι παίκτες των δύο ομάδων αντάλλαξαν πάσες στο κέντρο του γηπέδου».

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Τινάζει την μπάνκα ο πρόεδρος της Πόρτο-«Ο Ολυμπιακός θα δώσει τα 17,5 εκατ. ευρώ για τον Κάρμο»
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Κεκλεισμένων των θυρών ο τελικός κυπέλλου στην Ελλάδα στο Πανθεσσαλικό
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Το μήνυμα του Κουρμπέλη μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας-«Πονέσαμε πολύ...»
Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης
Γιακουμάκης: Δέχτηκα άπειρες... ευχές, με καταρράκωσε που δεν κράτησα την υπόσχεση στην οικογένειά μου
Εξαιρετικά δύσκολη η παραμονή του Πογιέτ στον πάγκο της Ελλάδας
Σύσκεψη στην ΕΠΟ για τελικό Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό με Μπέο, Αλαφούζο, Καρυπίδη