Χατζηγιοβάνης… τριετίας στον Παναθηναϊκό - «Έγινε αυτό που ήθελα από την αρχή»

Ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού θα συνεχίσει να είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2022 ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, με την «πράσινη» ΠΑΕ να ανακοινώνει και… τυπικά την παραμονή του 22χρονου εξτρέμ στην ομάδα για τα επόμενα τρία χρόνια, σήμερα!

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου του Τάσου Χατζηγιοβάνη. Ο ποδοσφαιριστής μας υπέγραψε σήμερα το νέο συμβόλαιο του, το οποίο έχει ισχύ έως το 2022.

Ο Τάσος εντάχθηκε στην ακαδημία του Παναθηναϊκού το 2013 και έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα σε αγώνα του Europa League, στις 3 Νοεμβρίου 2016 στον αγώνα Παναθηναϊκός - Σταντάρ Λιέγης. Έχει ήδη καταγράψει 71 συμμετοχές και 6 γκολ με τη φανέλα του Τριφυλλιού.

“Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί έγινε αυτό που ήθελα από την αρχή, να μείνω στον Παναθηναϊκό. Είναι η ομάδα που αναδείχθηκα ποδοσφαιρικά. Θέλω να κάνω ό,τι μπορώ στον αγωνιστικό χώρο για την ομάδα μου προκειμένου να δικαιώσω όλους όσοι βοήθησαν για να επιτευχθεί η συμφωνία. Η σημερινή ημέρα της υπογραφής αυτού του συμβολαίου είναι μια πολύ σημαντική στιγμή στην καριέρα μου και θα ήθελα να την αφιερώσω στην οικογένειά μου που ήταν και είναι πάντα δίπλα μου σε όλες τις δύσκολες στιγμές. Θέλουμε τον κόσμο μας στο γήπεδο να μας βοηθήσει και εμείς πρέπει να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να προσφέρουμε χαρές στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού”, ήταν τα πρώτα λόγια του Τάσου Χατζηγιοβάνη μετά την υπογραφή του συμβολαίου του».

 
Πηγή: sport-fm.gr

Δειτε Επισης

Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Το μήνυμα του Κουρμπέλη μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας-«Πονέσαμε πολύ...»
Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης
Γιακουμάκης: Δέχτηκα άπειρες... ευχές, με καταρράκωσε που δεν κράτησα την υπόσχεση στην οικογένειά μου
Εξαιρετικά δύσκολη η παραμονή του Πογιέτ στον πάγκο της Ελλάδας
Σύσκεψη στην ΕΠΟ για τελικό Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό με Μπέο, Αλαφούζο, Καρυπίδη
Λουτσέσκου: Ποιητής του ποδοσφαίρου ο Κωνσταντέλιας
Η διαφωνία του Πουρσαϊτίδη με τον Τιμούρ, ο Ιβάν και η Εθνική Ελλάδος
Δύσκολα επιβιώνει στην Εθνική Ελλάδος ο Πογέτ-Φαβορί για να τον αντικαταστήσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς
BINTEO: Χιλιάδες Γεωργιανοί στους δρόμους της Τιφλίδας μετά την ιστορική πρόκριση