Παρασκευή, 29 Μαΐου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Δικηγόρος Παναθηναϊκού: Ήταν λάθος και τιμωρήθηκε

  08/11/2019 16:27
Δικηγόρος Παναθηναϊκού: Ήταν λάθος και τιμωρήθηκε

Δικηγόρος Παναθηναϊκού: Ήταν λάθος και τιμωρήθηκε

  08/11/2019 16:27

Tον Γιώργο Δώνη στην εκδίκαση της υπόθεσης στο πειθαρχικό όργανο της Super League 1 εκπροσώπησε ο δικηγόρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Αλκης Παπαντωνίου, που τόνισε μεταξύ άλλων:

"Υπάρχουν φέτος κατά κοινή ομολογία πολλά διαιτητικά σφάλματα σε βάρος του Παναθηναϊκού. Έχει δημιουργηθεί μια εικόνα μη ισότιμης μεταχείρισης. Υπάρχουν πολλά σφάλματα, που έχουν στοιχίσει. Όταν έγινε η φάση πέναλτι στις καθυστερήσεις, ο Δώνης πήγε να διαμαρτυρηθεί προς τον τέταρτο διαιτητή.

Δεν τον έσπρωξε, τον ακούμπησε. Εσφαλμένα. Ήταν λάθος και τιμωρήθηκε με την αποβολή του. Είναι ανθρώπινη όμως η αντίδρασή του. Τον ακούμπησε στο χέρι μεταφέροντας τα παράπονά του. Αγανάκτησε βλέποντας ότι για μια ακόμη φορά έγιναν τα ίδια.

Έχουμε μια στιγμιαία πράξη. Δεν τον απώθησε. Δεν έχουμε ύβρεις, δεν έχουμε βιαιοπραγία. Και έχουμε άμεση συμμόρφωση με την απόφαση του διαιτητή να τον αποβάλλει. Είναι άνθρωπος και ο ίδιος. Έχει υπομείνει τόσα. Και στιγμιαία είχε μια λάθος αντίδραση. Υπάρχει δικαιολογημένη αγανάκτηση.

Αν υπάρξει απώθηση , να τιμωρηθούμε με το ελάχιστο. Ο προπονητής χρειάζεται να είναι δίπλα στην ομάδα. Έχει ήδη τιμωρηθεί, αφού δεν θα είναι στον πάγκο με την ΑΕΚ μετά την αποβολή του". Η απόφαση αναμένεται να ανακοινωθεί εντός της ημέρας.

Πηγή: sport24.gr

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας