«Στον ΠΑΟΚ και με τα μισά λεφτά ο Κυριάκος Παπαδόπουλος»

Ο πατέρας του Κυριάκου Παπαδόπουλου αποκάλυψε πως ο γιος του αποχωρεί από το Αμβούργο και πως έχει μιλήσει ανεπίσημα με τον ΠΑΟΚ, στον οποίο ο Έλληνας αμυντικός θα πήγαινε και με τα μισά χρήματα.

Ο πατέρας του Κυριάκου Παπαδόπουλου μιλώντας στον Metropolis 95,5 έκανε γνωστό ότι ο γιος του φεύγει από το Αμβούργο ως ελεύθερος και πως υπάρχει ενδιαφέρον από διάφορες ομάδες. Επίσης πρόσθεσε πως ανεπίσημα έχει μιλήσει με τον ΠΑΟΚ και πως εκεί θα πήγαινε ακόμα και με τα μισά λεφτά.

Αναλυτικά όσα είπε ο πατέρας του Κυριάκου Παπαδόπουλου στον Metropolis 95,5 FM:

«Κουράστηκε στο εξωτερικό τόσα χρόνια, μίλησε με τον προπονητή και τον ενημέρωσε ότι θέλει να φύγει. Μιλάει με αρκετές ομάδες και θα δούμε τον Ιανουάριο, δεν άντεχε η ψυχή του να μην παίζει αυτός και να παίζουν άλλοι. Στην Ελλάδα υπάρχει μόνο ο ΠΑΟΚ αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ μην λες ποτέ, αλλά το ποδόσφαιρο είναι δουλειά και τα συναισθήματα πάνε στην άκρη, αλλά δεν νομίζω να συμβεί κάτι τέτοιο γιατί είναι πολύ δυνατό το συναίσθημα».

Για ενδεχόμενη μεταγραφή του Κυριάκου στον ΠΑΟΚ: «Μίλησα ανεπίσημα με τον ΠΑΟΚ και υπάρχει μία κινητικότητα για το ενδιαφέρον του να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη. Ο Κυριάκος θα πάρει και αποζημίωση από το Αμβούργο και θα φύγει ως ελεύθερος, ενώ το καλοκαίρι αν τον ήθελε μία ομάδα έπρεπε να πληρώσει 7 εκατομμύρια.

Πλέον έχει ξεπεράσει κάθε πρόβλημα τραυματισμού έκανε κάποιες συμμετοχές στην αρχή της χρονιάς αλλά μετά είχε πρόβλημα με τον μάνατζερ του και τον προπονητή της ομάδας.

Υπάρχει ενδιαφέρον ακόμα από την Ιταλία, την Ισπανία αλλά και MLS καθώς και την Αραβία. Θα μπορούσε να έχει έρθει από το καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ και να είναι στο Champions League και να είμαστε όλοι χαρούμενοι».

Ενώ συμπλήρωσε: «Ο Κυριάκος είναι γεννημένος νικητής και μπορεί να σταθεί στον ΠΑΟΚ, θα είναι καλό και για τον ίδιο, για τον ΠΑΟΚ αλλά και για τους οπαδούς, να έρθει στον ΠΑΟΚ και με τα μισά λεφτά γιατί είμαστε μία πατριαρχική οικογένεια και θέλουμε να είμαστε όλοι μαζί. Στον ΠΑΟΚ έχουν λείψει μεγάλα Ευρωπαϊκά παιχνίδια ενώ πλέον έχει αλλάξει στάτους».

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Τινάζει την μπάνκα ο πρόεδρος της Πόρτο-«Ο Ολυμπιακός θα δώσει τα 17,5 εκατ. ευρώ για τον Κάρμο»
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Κεκλεισμένων των θυρών ο τελικός κυπέλλου στην Ελλάδα στο Πανθεσσαλικό
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Το μήνυμα του Κουρμπέλη μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας-«Πονέσαμε πολύ...»
Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης
Γιακουμάκης: Δέχτηκα άπειρες... ευχές, με καταρράκωσε που δεν κράτησα την υπόσχεση στην οικογένειά μου
Εξαιρετικά δύσκολη η παραμονή του Πογιέτ στον πάγκο της Ελλάδας
Σύσκεψη στην ΕΠΟ για τελικό Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό με Μπέο, Αλαφούζο, Καρυπίδη