Οι σκέψεις του Φαν’τ Σιπ ενόψει Αρμενίας

Την τελευταία της προπόνηση πριν αναχωρήσει για το Ερεβάν, όπου θα φιλοξενηθεί από την Αρμενία για την 9η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020 έκανε η Εθνική ομάδα.

Ο Τζον Φαν’τ Σιπ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμού πέραν του Ζέκα που έμεινε εκτός αποστολής και καταστρώνει τα πλάνα του για το εκτός έδρας ματς. Ωστόσο δεν έχει καταλήξει ακόμη στην ενδεκάδα. Φαίνεται, όμως, ότι έχει αποφασίσει στη διάταξη και θα διατηρήσει το 4-2-3-1.

Στη θέση του τερματοφύλακα έχουν μοιρασμένες πιθανότητες και οι τρεις (Μπάρκας, Πασχαλάκης, Βλαχοδήμος). Ο Μπακάκης θα είναι στο δεξί άκρο της άμυνας, με τον Χατζηδιάκο να έχει σίγουρη θέση στα στόπερ. Δίπλα του θα είναι ένας εκ των Σταφυλίδη ή Σιόβα, ενώ ο Γιαννούλης έχει μικρό προβάδισμα σε σχέση με τον Τσιμίκα και τον Κούτρη για το αριστερό άκρο.

Στον άξονα κατά πάσα πιθανότητα θα βρίσκονται οι Κουρμπέλης, Μπουχαλάκης, ενώ οι Μασούρας και Μπακασέτας θα είναι δύο εκ των τριών της μεσοεπιθετικής γραμμής. Όσον αφορά τον άλλον εξτρέμ, οι Λημνιός και Μάνταλος έχουν μοιρασμένες πιθανότητες. Στην κορυφή της επίθεσης παλεύουν για μία θέση οι Παυλίδης και Κουλούρης.

Την ίδια ώρα, κατά τη διάρκεια των προπονήσεων ο Τζον Φαν’τ Σιπ ζητάει γρήγορη κυκλοφορία από τους ποδοσφαιριστές του και να παίζουν με τη μία την μπάλα ώστε να αποφεύγουν την πίεση των αντιπάλων τους. Ο Ολλανδός τεχνικός θέλει από τους παίκτες του να αποφύγουν τα εύκολα λάθη. Παράλληλα, ο ομοσπονδιακός προπονητής εστιάζει πολύ στην ανάπτυξη της ομάδας κυρίως από τα άκρα.
 
Πηγή: sport-fm.gr

Δειτε Επισης

O Γκαρίν απέκλεισε τον Ζβέρεφ στο Μόναχο
Respect και στους τρεις, αξίζετε να το ζείτε!
Ανάμεσα στους κορυφαίους-Υποψήφιος για MVP της εβδομάδας στο Conference League ο Τζολάκης
Μασούρας: Για όλα αυτά τα χαμένα ματς του Ολυμπιακού στο 90’, για τη Γιουβέντους, τον Τζέραρντ, το Ριαθόρ
Μαρινάκης σε Φορτούνη: Θα πάτε για πολλά εκατομμύρια εσείς
Στη Μαδέιρα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα η Καρολίνα Πελενδρίτου
Οι αποδόσεις κατάκτησης του Conference League
Κωνσταντής Τζολάκης... Ο 21χρονος φοιτητής του Πανεπιστημίου που σόκαρε την Ευρώπη
BINTEO: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του μετά από τις τρεις αποκρούσεις πέναλτι
Δεν παίζει στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνες