Η ομάδα που θέλει να κάνει δικό της τον Μπερτόλιο

Κοντεύει να βγει και ο Νοέμβριος και ακόμα νίκη δεν έχει κάνει ο Παναιτωλικός. Οι Αγρινιώτες στη χειρότερη, μακράν, συγκομιδή τους στη Super League 1, ψάχνουν βαθμούς και παίκτες. Βαθμούς άμεσα και ποδοσφαιριστές ενόψει Ιανουαρίου.

Ο Μάκης Χάβος παράλληλα με τα… ιδιαίτερα στις προπονήσεις βλέπει καθημερινά υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. Οι θέσεις που χρειάζονται ενίσχυση τα καναρίνια, αρκετές. Τερματοφύλακας, 10άρι, φορ, εξτρέμ και ίσως και αριστερό μπακ. Ο Μακεδόνας τεχνικός θέλει να δυναμώσει το ελληνικό στοιχείο στα «κυανοκίτρινα» αποδυτήρια, αν είναι εφικτό. Εφόσον δεν βρεθούν ικανοί Ελληνες για να γεμίσουν τα κενά στο ρόστερ, ο κόουτς των Αγρινιωτών θα προτιμούσε ποδοσφαιριστές που θα έχουν πάρει γεύση από ελληνικό πρωτάθλημα και θα είναι γνώστες της εδώ πραγματικότητας.

Ενας από τους ποδοσφαιριστές που θα ήθελε… χθες στο Αγρίνιο ο Χάβος είναι σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, o Φακούντο Μπερτόλιο. Ο Αργεντίνος μέσος ήταν ο μαέστρος, επί ημερών του στη Λαμία και ένας ποδοσφαιριστής τον οποίο ο Χάβος έχει πολύ ψηλά σε εκτίμηση.

Το θέλει με το μπορεί απέχει πολύ. Από δω μέχρι την Αργεντινή. Εκει που βγάζει τώρα το…. παντεσπάνι του ο Μπερτόλιο παίζοντας ποδόσφαιρο. Ο ίδιος φεύγοντας άφησε ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να επιστρέψει για τρίτη φορά στη χώρα μας. Με το ανάλογο αντίτιμο, βέβαια και διόλου ευκαταφρόνητο, αφού το κασέ του 29χρονου μέσου αγγίζει (ετησίως) τις 200 χιλιάδες ευρώ.

Πηγή: sportime.gr

Δειτε Επισης

Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα