Η νέα πρόταση για τον Μπάρκα-Τα χρήματα της Μονπελιέ στην ΑΕΚ

Μπορεί η Μονπελιέ να...έφαγε άκυρο το περασμένο καλοκαίρι από την ΑΕΚ στις δύο προτάσεις που κατέθεσε για την αγορά των δικαιωμάτων του Βασίλη Μπάρκα, ωστόσο το γεγονός αυτό, δεν έριξε delete στο όνομα του Έλληνα τερματοφύλακα στην μεταγραφική ατζέντα της γαλλικής ομάδας.

Παρεμπιπτόντως, συν τω χρόνω η Μονπελιέ στράφηκε στην απόκτηση του Αργεντινού τερματοφύλακα Χερόνιμο Ρούλι με τη μορφή δανεισμού από την Σοθιεδάδ αντί 1,5 εκατ. ευρώ και οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι του 2020 ύψους 11 εκατ. ευρώ.

Η δεύτερη πρόταση των Γάλλων προς την Ένωση το περασμένο καλοκαίρι έφτανε τα 4,5 εκατ. ευρώ για τον Μπάρκα, χωρίς να συγκινήσει στο βαθμό που θα έπρεπε τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ούτως ώστε να φορέσει την κορδέλα στον Έλληνα τερματοφύλακα.

Προβεβλημένοι σύνδεσμοιΕδώ κάνεις το παιχνίδι σου! Με το MatchCombo συνδυάζεις διαφορετικές επιλογές ενός αγώνα σε ένα στοίχημα! Πάτα εδώ!

Παρά ταύτα η Μονπελιέ δεν έβγαλε από το οπτικό πεδίο της τον Μπάρκα και φρόντισε να ανανεώνει το report της σχετικά με τις εμφανίσεις του, τόσο με τα γάντια της ΑΕΚ, όσο και με της Εθνικής Ελλάδας.

Στο ντέρμπι (29/9) με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, απεσταλμένος του γαλλικού συλλόγου βρέθηκε στο ΟΑΚΑ – όπως έγραψε το SDNA – και τσέκαρε τον Μπάρκα, ενώ ανάλογες επισκέψεις έπαιξαν και σε άλλα παιχνίδια της Ένωσης.

Εσχάτως, στην Μονπελιέ τείνει να ωριμάσει η ιδέα της κατάθεσης νέας κρούσης στην ΑΕΚ για τον Μπάρκα, χωρίς πάντως τα χρήματα που θα προσφέρουν να υπερβαίνουν – σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA – τα 5 εκατομμύρια ευρώ. Κάτι που σημαίνει πως η νέα πρότασή τους θα κυμαίνεται στα καλοκαιρινά επίπεδα.

Μένει να φανεί η αντίδραση της ΑΕΚ από την στιγμή που θα πάρει στα χέρια της την επίσημη γαλλική προσφορά, ο τρόπος που θα την αξιολογήσει κι αν αυτή την φορά θα απαντήσει θετικά, ανοίγοντας το δρόμο για την απόκτηση του 25χρονου τερματοφύλακα στη Γαλλία.

Πηγή: Sdna.gr

Δειτε Επισης

Τινάζει την μπάνκα ο πρόεδρος της Πόρτο-«Ο Ολυμπιακός θα δώσει τα 17,5 εκατ. ευρώ για τον Κάρμο»
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Κεκλεισμένων των θυρών ο τελικός κυπέλλου στην Ελλάδα στο Πανθεσσαλικό
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Το μήνυμα του Κουρμπέλη μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας-«Πονέσαμε πολύ...»
Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης
Γιακουμάκης: Δέχτηκα άπειρες... ευχές, με καταρράκωσε που δεν κράτησα την υπόσχεση στην οικογένειά μου
Εξαιρετικά δύσκολη η παραμονή του Πογιέτ στον πάγκο της Ελλάδας
Σύσκεψη στην ΕΠΟ για τελικό Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό με Μπέο, Αλαφούζο, Καρυπίδη