Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Θέλει να διώξει Σάμαρη και άλλους πέντε παίκτες η Μπενφίκα

  22/11/2019 08:36
Θέλει να διώξει Σάμαρη και άλλους πέντε παίκτες η Μπενφίκα

Θέλει να διώξει Σάμαρη και άλλους πέντε παίκτες η Μπενφίκα

  22/11/2019 08:36

O Αντρέας Σάμαρης μετακόμισε από τον Πειραιά και τον Ολυμπιακό στην Λισσαβώνα και στην Μπενφίκα το καλοκαίρι του 2014 και λίγο πριν το φινάλε της περασμένης σεζόν έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τους αετούς μέχρι το 2023.

Σύμφωνα ωστόσο με σημερινό δημοσίευμα της Record που έχει το χαρακτήρα του "αποκλειστικού" για την εφημερίδα, ο 30χρονος διεθνής μέσος μετράει λίγους μήνες ακόμα στο "Λουζ" καθώς είναι στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

"Ο Σάμαρης και άλλοι 5 για έξοδο", είναι ο χαρακτηριστικός τίτλος στη σημερινή Record, με τον Αντρέα Σάμαρη να φιγουράρει σε πρώτο μεγάλο πλάνο και την εφημερίδα να έχει πολύ μικρές φωτογραφίες με τους άλλους πέντε παίκτες που δεν υπολογίζονται από τον Μπρούνο Λάζε: τους Εμπουέχι, Κόντι, Φέισα, Ζίβκοβιτς και Κάιο Λούκας.

Το ίδιο ρεπορτάζ υπογραμμίζει πως οι έξι αυτοί παίκτες όχι μόνο θεωρούνται πλεονάζοντες, αλλά επιπλέον η Μπενφίκα έχει την επιθυμία να τους παραχωρήσει μέσα στην προσεχή μεταγραφική περίοδο ώστε να εξοικονομήσει χρήματα και να τα διαθέσει σε άλλους παίκτες για την ενίσχυσή της.

Πηγή: sport24.gr

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας