Απάντησε αρνητικά στην ΑΕΚ Αθηνών ο Λαμπαντία

Μια δυνατή κίνηση για την επόμενη ημέρα στον πάγκο της προσπάθησε να κάνει ο Ίβιτς, χτυπώντας την πόρτα του Μπρούνο Λαμπαντία.

Το πόσο ψηλά έχει θέση τον πήχη ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Ιλια Ιβιτς, στην προσπάθειά του να βρει τον καλύτερο δυνατό προπονητή για την επόμενη ημέρα της ομάδας, αποδεικνύεται μέσα από την επιθυμία του να φέρει στην «Ενωση» τον Γερμανό τεχνικό Μπρούνο Λαμπαντία και τις κινήσεις που έκανε για να το επιτύχει.

Ο Ιβιτς, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sport24.gr, ήρθε σε επαφή με τον πολύπειρο τεχνικό, με θητεία στις Ντάρμσταντ, Γκρόιτερ Φιρτ, Μπάγερ Λεβερκούζεν, Αμβούργο, Στουτγάρδη και Βόλφσμπουργκ, προσπαθώντας να τον πείσει για το πρόζεκτ της ΑΕΚ.

Ο Λαμπαντία άκουσε με προσοχή, έδειξε ενδιαφέρον, ωστόσο ξεκαθάρισε στον τεχνικό διευθυντή της Ένωσης, ότι προτεραιότητα για εκείνον αποτελεί το να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία, καθώς κάτι περιμένει από το Καμπιονάτο. Ενδεχομένως να βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με κάποια ομάδα. Το εμπόδιο με την περίπτωσή του, δεν ήταν το οικονομικό.

Ασφαλώς, ο 53χρονος τεχνικός και σπουδαίος διεθνής γκολτζής (557 ματς - 204 τέρματα) του παρελθόντος (με θητεία σε Ντάρμσταντ, Αμβούργο, Καϊζερσλάουτερν, Μπάγερν, Κολωνία, Βέρντερ Βρέμης, Αρμίνια Μπίλεφελντ, Καρλσρούρη), είναι πολύ πιο σπουδαίο και ξακουστό όνομα από τους Νίκολιτς, Παούνοβιτς, περισσότερο και από τον Αμπελάρδο, ο οποίος βέβαια είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα περίπτωση από τις δύο προαναφερθείσες.

Αυτή η κίνηση του Ίβιτς, καταδεικνύει ότι, με τα χρηματικά όπλα που του παρέχονται από τη διοίκηση και μέσω των προσωπικών επαφών και διασυνδέσεων που αναπτύσσει, προσπαθεί για την καλύτερη δυνατή επιλογή, χτυπώντας δύσκολες πόρτες.

Σίγουρα, περιπτώσεις σαν και αυτή, δύσκολες και με τον πήχη ψηλά για την ΑΕΚ, υπάρχουν ακόμα ενεργές, γι αυτό ας κρατάμε μικρό καλάθι και ας περιμένουμε μέχρι να μάθουμε τον επόμενη προπονητή της Ένωσης. Σαφώς αν βρει κι άλλες τέτοιες πόρτες κλειστές, οι Νίκολιτς και Παούνοβιτς θα είναι σοβαρές εναλλακτικές λύσεις.

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Κεκλεισμένων των θυρών ο τελικός κυπέλλου στην Ελλάδα στο Πανθεσσαλικό
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Το μήνυμα του Κουρμπέλη μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας-«Πονέσαμε πολύ...»
Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης
Γιακουμάκης: Δέχτηκα άπειρες... ευχές, με καταρράκωσε που δεν κράτησα την υπόσχεση στην οικογένειά μου
Εξαιρετικά δύσκολη η παραμονή του Πογιέτ στον πάγκο της Ελλάδας
Σύσκεψη στην ΕΠΟ για τελικό Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό με Μπέο, Αλαφούζο, Καρυπίδη
Λουτσέσκου: Ποιητής του ποδοσφαίρου ο Κωνσταντέλιας