Δεν εμφανίστηκε ο Καραπαπάς στην Πειθαρχική να υποστηρίξει τις δηλώσεις του

Παρά το γεγονός ότι η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ είχε δώσει δύο αναβολές στον Κώστα Καραπαπά (λόγω οσφυαλγίας) προκειμένου να παραστεί ο ίδιος στο δικαστήριο (όπως ζήταγε επιτακτικά ο δικηγόρος του) και να υποστηρίξει τους ισχυρισμούς του για το ιδιοκτησιακό καθεστώς του Βόλου και της Ξάνθης, την Πέμπτη (28/11) που εκδικάστηκε η υπόθεση, ο εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού δεν εμφανίστηκε ενώπιον της Επιτροπής!

Μάλιστα, ο δικηγόρος του Καραπαπά, Γιάννης Χατζησαββάογλου, δεν ήθελε να μπει καν στην ουσία της υπόθεσης και να αντικρούσει την κατηγορία της δυσφήμισης, παρά μόνο υπέβαλε αρχικά ένσταση ακυρότητας της κλήσης «λόγω αοριστίας του κατηγορητηρίου», βασιζόμενος στο γεγονός ότι ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας στη δίωξη που άσκησε, δεν αναφέρει ποια κομμάτια της δήλωσης του παράγοντα του Ολυμπιακού μετά τον αγώνα με την Ξάνθη, είναι δυσφημιστικά και ποια όχι.

Όταν, ωστόσο, ο πρόεδρος της Πειθαρχικής Επιτροπής του είπε ότι μαζί με την ένσταση, θα εκδώσει και απόφαση για την ουσία της υπόθεσης, ο κ. Χατζησαββάογλου «τα γύρισε» και είπε:

«Αν είναι έτσι, και στην περίπτωση που δεν γίνει δεκτή η ένστασή μας, τότε αρνούμαστε τις κατηγορίες, καθώς δεν θεωρούμε ότι έχουν διατυπωθεί δυσφημιστικές κρίσεις από τον κ. Καραπαπά. Και θέλουμε και ένα περιθώριο για να υποβάλουμε υπόμνημα ώστε να μπούμε και στην ουσία».

Το Πειθαρχικό Όργανο έδωσε εν τέλει προθεσμία για υπόμνημα ως την Τρίτη (3/12) και η απόφαση αναμένεται στο τέλος της επόμενης εβδομάδας ή εντός της μεθεπόμενης.

Μέσω υπομνήματος απολογήθηκε και η ΠΑΕ Βόλος, για την υβριστική ανακοίνωση που είχε εκδώσει εναντίον του Καραπαπά.
 
Πηγή: sport-fm.gr

Δειτε Επισης

Οι ημερομηνίες των αγώνων του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Conference
Τα χρήματα που βάζει στο ταμείο του ο ΠΑΟΚ από το Conference League
Μεγάλη πρόκριση η Ρόμα, ακάθεκτη για κούπα η Λεβερκούζεν και εκτός Ευρώπης η Λίβερπουλ
Έκοψε τα φτερά του ΠΑΟΚ η Κλαμπ Μπριζ και τον άφησε εκτός Conference League
Άνω κάτω η Μπριζ-Έφυγε ο Ολσεν από την Ελλάδα και πήγε στη Δανία
Με δύο εκπλήξεις η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στην Μπριζ
Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στη Φενέρμπαχτσε
Πήρε θέση η ΕΠΟ-«Ουδέποτε ετέθη θέμα θετικού δείγματος ποδοσφαιριστή της Εθνικής»
Η FIFA ενημέρωσε και επίσημα πως δεν υπάρχει θετικό δείγμα στην Εθνική Ανδρών
ΠΑΟΚ-Κλαμπ Μπριζ: Κάν’ το όπως με την Ντινάμο