«Κάηκε» οριστικά ο Γιοβάνοβιτς

Μία από τις περιπτώσεις που ο Ίλια Ίβιτς είχε στην ατζέντα του από το περασμένο καλοκαίρι και θα ήθελε να φέρει στην ΑΕΚ (στη μετά Καρντόσο εποχή) ήταν ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο πρώην τεχνικός του Ηρακλή και του ΑΠΟΕΛ, ο οποίος από το Δεκέμβριο του 2018, όταν και απολύθηκε από την Αλ Νασρ (ομάδα των ΗΑΕ) μέχρι σήμερα δεν έχει ομάδα.

Ο Τεχνικός Διευθυντής του «Δικεφάλου» στις διαπραγματεύσεις με τον 57χρονο προπονητή ναι μεν τα βρήκε στο οικονομικό, ωστόσο άκουσε από τον συμπατριώτη του ότι δεν μπορεί / θέλει να δουλέψει πριν τη νέα χρονιά.

Αυτό ενδεχομένως να έχει να κάνει με τους όρους που βγήκε το «διαζύγιό» του με την Αλ Νασρ, στον πάγκο της οποίας είχε καθίσει για δύο θητείες (από Ιούνιο του 2013 έως Οκτώβριο του 2016 και από Ιανουάριο του 2018 μέχρι τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους.

enwsi.gr

Δειτε Επισης

Η Κρουζ Αζούλ απέρριψε πρόταση της Σάρλοτ για τον Γιακουμάκη
Από τον ΑΠΟΕΛ κατέληξε στη Λάρισα του Πετράκη ο Χατζηστραβός
Παναθηναϊκός: Ανακοινώθηκε ο δανεισμός του Λημνιού στη Φορτούνα Σιτάρντ με οψιόν αγοράς 1,5 εκατ. ευρώ
Ενδιαφέρον από τη Σαουδική Αραβία για Γιακουμάκη
Δεν ξεχνούν τον Μπάλντοκ-Οι Έλληνας διεθνείς αποφάσισαν να ενισχύσουν οικονομικά την οικογένεια του
Η Πογκόν σκοπεύει να δέσει για μια... ζωή τον Κουλούρη
Στο στόχαστρο της Μπενφίκα ο Κωνσταντέλιας
Ο λόγος που η Κρουζ Αζούλ έβαλε τον διεθνή Έλληνα επιθετικό να προπονείται μόνος του
Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ιβάνουσετς
Κωνσταντίνου: Η παρουσία του κόσμου στην πρώτη μου προπόνηση μου έβαλε 100 κιλά βάρος στην πλάτη»