Για το πρώτο σερί ο Παναθηναϊκός

Καλύτερα αργά παρά ποτέ… Κάπως έτσι σκέφτονται στον Παναθηναϊκό, που φτάνοντας στο φινάλε του πρώτου γύρου της Super League θέλουν να πετύχουν απόψε για πρώτη φορά την τρέχουσα σεζόν διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα. Καμία από τις τρεις προηγούμενες νίκες της ομάδας δεν ακολούθησε ανάλογο αποτέλεσμα και στόχος είναι μετά την τέταρτη, το 1-0 επί του Αστέρα, να γίνει σήμερα το πρώτο σερί, στον Βόλο. Ενδεχόμενο τρίποντο θα φέρει τον Παναθηναϊκό ακόμη πιο «μέσα» στον στόχο της εξάδας των playoffs.

Ο Γιώργος Δώνης έχει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα, καθώς εκτός μάχης είναι οι τιμωρημένοι Πούγγουρας και Κουρμπέλης, καθώς και ο ακόμη ανέτοιμος Ζαχίντ, δηλαδή τρία βασικά στελέχη της ενδεκάδας. Παράλληλα, είναι αμφίβολο αν ο Ινσούα θα ξεκινήσει στο ματς, καθώς προέρχεται από αρκετά μεγάλη αποχή.

Σε ό,τι αφορά στο βασικό σχήμα, ο Διούδης θα είναι στο τέρμα, ο Γιόχανσον στο δεξί άκρο της άμυνας, με τους Ινσούα και Χατζηθεοδωρίδη υποψήφιους για το άλλο άκρο, ενώ Κολοβέτσιος και Σένκεφελντ θα είναι τα δύο στόπερ. Ο Νούνες και ο Δώνης θα είναι στο κέντρο, με τους Μπουζούκη και Χατζηγιοβάνη στα άκρα και τον Μακέντα στην κορυφή της επίθεσης. Την θέση πίσω από τον Ιταλό διεκδικούν οι Κολοβός και Περέα.

Πέρα από τους προαναφερθέντες στην αποστολή βρίσκονται και οι Ξενόπουλος, Αποστολάκης, Μπεκ, Μαυρομμάτης, Καμπετσής, Ζαγαρίτης και Βαγιαννίδης. Εκτός έμειναν και οι Μολό, Βέργος και Φάουστο, με τον Ισπανό να μένει εκτός παρότι υπάρχει λειψανδρία στο κέντρο λόγω των απουσιών του Κουρμπέλη και του Αλεξανδρόπουλου (υπέστη κάταγμα στο χέρι και θα μείνει 4-6 εβδομάδες εκτός δράσης).

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να έχει αρκετό κόσμο στο πλευρό του, καθώς δεν έχει απαγορευτεί η μεμονωμένη μετακίνηση στο Πανθεσσαλικό.
 
Πηγή: sport-fm.gr

Δειτε Επισης

Εκτέλεσε την Πόρτο και έκλεισε ραντεβού με τον Ολυμπιακό για την ευρω-κούπα η Μίλαν
Πάει πίσω το πρωτάθλημα, προς αναβολή ο τελικός του Κυπέλλου στην Ελλάδα
Respect και στους τρεις, αξίζετε να το ζείτε!
Ανάμεσα στους κορυφαίους-Υποψήφιος για MVP της εβδομάδας στο Conference League ο Τζολάκης
Μασούρας: Για όλα αυτά τα χαμένα ματς του Ολυμπιακού στο 90’, για τη Γιουβέντους, τον Τζέραρντ, το Ριαθόρ
Μαρινάκης σε Φορτούνη: Θα πάτε για πολλά εκατομμύρια εσείς
Οι αποδόσεις κατάκτησης του Conference League
BINTEO: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του μετά από τις τρεις αποκρούσεις πέναλτι
Δεν παίζει στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνες
BINTEO: Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί του Πρίντεζη για την πρόκριση του Ολυμπιακού