Πέμπτη, 5 Αυγούστου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Καμπάνα δύο αγωνιστικών στην Κ19 του Ολυμπιακού για τα επεισόδια με Μπάγερν

  10/12/2019 18:12
Καμπάνα δύο αγωνιστικών στην Κ19 του Ολυμπιακού για τα επεισόδια με Μπάγερν

Καμπάνα δύο αγωνιστικών στην Κ19 του Ολυμπιακού για τα επεισόδια με Μπάγερν

  10/12/2019 18:12

Η εισβολή κουκουλοφόρων στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη στη διάρκεια του αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπάγερν Κ19 για το Youth League έφερε τιμωρία δύο αγωνιστικών χωρίς κόσμο από την UEFA.

Την ποινή των δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών αποφάσισε να επιβάλλει η πειθαρχική επιτροπή της UEFA στον Ολυμπιακό για τα σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια του αγώνα της Κ19 με την αντίστοιχη της Μπάγερν για το Youth League, όπως ανακοινώθηκε επίσημα την Τρίτη μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Η τιμωρία επιβλήθηκε βάσει του άρθρου 16 (1) που έχει να κάνει με την ανεπαρκή οργάνωση από πλευράς της γηπεδούχου ομάδας, με τον Ολυμπιακό να καλείται να παίξει με κλειστές τις πόρτες το επόμενο παιχνίδι του και η τιμωρία για το δεύτερο ματς να είναι με αναστολή για έναν χρόνο.

Υπενθυμίζεται πως το ματς μεταξύ του Ολυμπιακού και της Μπάγερν την 22η Οκτωβρίου για την Youth League είχε διακοπεί στο 84ο λεπτό, όταν εισέβαλαν 80 κουκουλοφόροι στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη και επιτέθηκαν με φωτοβολίδες, κράνη, λοστούς και καρέκλες σε οπαδούς των Βαυαρών που βρίσκονταν στις εξέδρες προκαλώντας τον τραυματισμό τεσσάρων εξ αυτών.

Για μερικά λεπτά επικράτησε χάος, ενώ αποχώρησαν οι κουκουλοφόροι, οι παίκτες του Ολυμπιακού έσπευσαν προς το μέρος όπου βρισκόταν οι οπαδοί της Μπάγερν και ζήτησαν συγγνώμη, ενώ το ίδιο έπραξαν και προς τους συναδέλφους τους ποδοσφαιριστές της γερμανικής ομάδας.

Πηγή: sport24.gr

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας