Πέφτει με τα... μούτρα στη δουλειά ο Ρόκα στον Παναθηναϊκό

Για μόνιμη εγκατάσταση στην Αθήνα ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής, ξεκινάει συναντήσεις από το πρωί της Τετάρτης με Αλαφούζο και Δώνη για τα θέματα των ανανεώσεων και της χειμερινής ενίσχυσης του τριφυλλιού.

Πιάνει δουλειά από το πρωί της Τετάρτης ο νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού Τσάβι Ρόκα, που προβλέπεται να φτάσει στη χώρα μας για μόνιμη εγκατάσταση το βράδυ της Τρίτης, προκειμένου να ξεκινήσει ουσιαστικά το νέο κεφάλαιο της καριέρας του στο «τριφύλλι». 

Ο 45χρονος Καταλανός διευθέτησε όλες τις προσωπικές του υποθέσεις και έκανε ταυτόχρονα την απαιτούμενη προεργασία που σχετίζεται με τον Παναθηναϊκό έχοντας πλέον καλύτερη εικόνα τόσο σε σχέση με το έμψυχο δυναμικό, όσο και με την επικείμενη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. 

Ο Τσάβι Ρόκα προβλέπεται το επόμενο διάστημα να ξεκινήσει κατ΄ ιδίαν επαφές με τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια εκπνέουν μέσα στο 2020 και με εξαίρεση την περίπτωση του Δημήτρη Κουρμπέλη, που ως γνωστόν επέκτεινε τη συνεργασία του έως το καλοκαίρι του 2023,  βρίσκονται σε εκκρεμότητα.  

Προβεβλημένοι σύνδεσμοιΔεν είναι μούσι: Το απόλυτο event της Αθήνας… τρίμαρε τους πάντες!

Σε αυτήν την κατηγορία βρίσκονται οι Εμάνουελ Ινσούα, Ματίας Γιόχανσον, Σωκράτης Διούδης, Χρήστος Δώνης και Κώστας Αποστολάκης, συν τους δύο 18χρονους Γιώργο Βαγιαννίδη και Ανδρέα Αθανασακόπουλο.

Ο Γιώργος Δώνης έχει εδώ και καιρό κάνει τις εισηγήσεις του στη διοίκηση και κατ’ επέκταση είναι ήδη ενήμερος και ο Καταλανός.  

Οι πληροφορίες αναφέρουν επίσης, ότι με αφορμή το ζήτημα των επεκτάσεων ο Τσάβι Ρόκα θα υπάρξει συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Γιάννη Αλαφούζο, προκειμένου να γνωρίζει το ύψος των χρημάτων που μπορεί να προσφέρει ως ταβάνι η διοίκηση σε κάθε περίπτωση.

Ως γνωστόν, υπάρχει ήδη μία πρώτη προεργασία και οι ειδικά οι περιπτώσεις των Διούδη και Αποστολάκη αναμένεται να έχουν το αμέσως προσεχές διάστημα αίσιο τέλος.  

Την Τετάρτη είναι προγραμματισμένο ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής να συναντηθεί με τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Δώνη, με άξονα συζήτησης την αγωνιστική παρουσία της ομάδας και τα δεδομένα στο «πράσινο» ρόστερ. 


Στο μεταγραφικό σκέλος είναι ήδη γνωστό ότι το «τριφύλλι» θα κινηθεί για δύο (2), μάξιμουμ τρεις (3), παίκτες. Ητοι, έναν κεντρικό μέσο που θα ξεκινάει από το «8» και θα μπορεί να παίξει και στο «6».

Εναν επιθετικό περιοχής με προσωπικότητα και έφεση στο σκοράρισμα. Κι έναν εξτρέμ με ταχύτητα που θα έχει το γκολ στο ρεπερτόριό του. 

Για τις θέσεις του χαφ και του επιθετικού πάντως, υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες υλοποίησης και ακολουθεί κατά σειρά αυτή της προσθήκης ακραίου.  

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Με δύο εκπλήξεις η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στην Μπριζ
Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στη Φενέρμπαχτσε
Πήρε θέση η ΕΠΟ-«Ουδέποτε ετέθη θέμα θετικού δείγματος ποδοσφαιριστή της Εθνικής»
Η FIFA ενημέρωσε και επίσημα πως δεν υπάρχει θετικό δείγμα στην Εθνική Ανδρών
ΠΑΟΚ-Κλαμπ Μπριζ: Κάν’ το όπως με την Ντινάμο
Φενέρμπαχτσε-Ολυμπιακός: Με ένα όνειρο τρελό στην Πόλη (του)!
Λήξη συναγερμού-Η UEFA ενημέρωσε ότι δεν υπάρχει θετικό δείγμα Έλληνα παίκτη
«Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε κανένα θετικό δείγμα Έλληνα»-Τι δηλώνει ο πρόεδρος του οργανισμού αντιντόπινγκ
UEFA για τα επεισόδια στο Μπριζ-ΠΑΟΚ: «Θα διεξαχθεί ενδελεχής έρευνα για τα περιστατικά στο Βέλγιο»
Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ Έλληνας διεθνής στον αγώνα με τη Γεωργία