Ζαχίντ και μετά το... χάος στον Παναθηναϊκό

Στο περασμένο πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο γύρο είχε φανερό πρόβλημα στο γκολ. Μετά από έναν πρώτο γύρο, που όλα του πήγαν καλά και η ομάδα έσβησε το -6  γρήγορα και έπαιξε και καλή μπάλα. Στον δεύτερο γύρο φάνηκαν οι αδυναμίες της στο γκολ και χάθηκαν πολλοί βαθμοί.

Στο τέλος της σεζόν ο Γιώργος Δώνης και ο Νίκος Νταμπίζας συμφώνησαν να έρθουν στην επίθεση και μεσοεπιθετικά παίκτες, που θα βοηθήσουν στο γκολ. Αντί να έρθει ένας έτοιμος φορ, που να είναι σκόρερ ήρθαν με εισήγηση Νταμπίζα οι άπειροι Περέα, Κόναν.

Αντί να έρθει ο Φετφατζίδης (τον ήθελε ο Δώνης) και ένας καλός ξένος, ήρθαν ο Μπεκ, που είχε συχνούς τραυματισμούς και λίγες συμμετοχές τα τελευταία χρόνια και ο Μολό, που άλλαξε πολλές ομάδες λόγω του ιδιόρρυθμου χαρακτήρα του.

Και για τους δύο επέμενε πολύ ο Νταμπίζας , ότι θα βοηθήσουν και τελικά τους πήρε. Ακόμα ήρθε ο Ζαχίντ, που τον ήξερε ο Δώνης από τον ΑΠΟΕΛ και είχε την καλύτερη άποψη και ο Κολοβός, που είχε κάνει μία καλή χρονιά στην Ομόνοια και ήθελε να έρθει στον Παναθηναϊκό, για να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην Ελλάδα .

Με εξαίρεση τον Ζαχίντ, όλες οι άλλες μεταγραφές, που έγιναν, για να βοηθήσουν στο γκολ μέχρι τώρα, άλλες κρίνονται αποτυχημένες και άλλες δεν κάνουν τη διαφορά. Μία ματιά στους αριθμούς δείχνει την αλήθεια. Ο Ζαχίντ έχει σημειώσει τρία γκολ μέχρι τώρα και θα είχε σημειώσει και άλλα ίσως αν δεν είχε τον τραυματισμό, που τον άφησε εκτός από τα τελευταία παιχνίδια. Οι άλλοι πέντε, που ήρθαν έγιναν τέσσερις , διότι ο Κόναν δόθηκε δανεικός στον Λεβαδειακό και έχουν σημειώσει μόλις δύο γκολ. Από ένα ο Μολό (πέναλτι) και ο Περέα και κανένα οι Μπεκ, Κολοβός.

Είναι φανερό, λοιπόν, ότι ο Παναθηναϊκός πληρώνει τις μεταγραφικές αστοχίες του καλοκαιριού και κάποιες από αυτές πρέπει να διορθώσει τον Γενάρη με τον νέο τεχνικό διευθυντή Ρόκα , για  να πάρουν βοήθειες στο γκολ οι Μακέντα, Χατζηγιοβάνης, Ζαχίντ, που έχουν βάλει τα 10 από τα 13 τέρματα της ομάδας.

Πηγή: Sport24.gr

Δειτε Επισης

Αλλαγή ώρας στο Εθνικός Άχνας-Απόλλωνας
Σύσκεψη στην ΚΟΠ για τις διοργανώσεις του Futsal
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές των ημιτελικών του κυπέλλου
Ανυπομονούν για τη ρεβάνς με τον Απόλλων η Πάφος-«Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε τίποτα άλλο»
Τελειώνει από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Παρελθόν από τη Δόξα ο Γιώργος Πετράκης
«Όταν ο Κακόριν πέρασε από τον Πίριτς είχε κάποια επαφή, θα μπορούσε να υπήρχε παράβαση για πέναλτι»
Στο ΓΣΠ το ντέρμπι τίτλου ανάμεσα σε Ομόνοια 29ης Μαΐου και Ομόνοια Αραδίππου
Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ-15
Το μήνυμα του Μπεζούς-«Να με στηρίξετε, να πιστέψετε και να αγαπάτε την Ομόνοια»