Βόμβα: FIFA/UEFA καλούν τους 4 «μεγάλους» σε συνάντηση στην Ελβετία!

Πέραν των όσων ανακοινώθηκαν νωρίτερα επίσημα από FIFA/UEFA μέσω της ΕΠΟ, για την πολύωρη συνάντηση που έγινε στη Νιόν παρουσία Αυγενάκη και Γραμμένου, προκύπτει και ένα άλλο τεράστιο θέμα που δεν ανακοινώθηκε!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διεθνείς συνομοσπονδίες αποφάσισαν να καλέσουν σε συνάντηση μετά τις γιορτές και επί ελβετικού εδάφους, τους ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ!

Με αφορμή το γεγονός ότι στις 31 Ιουλίου αποχωρεί η διεθνής επιτροπεία από την χώρα μας, σκοπός της συνάντησης θα είναι να περάσει το ελληνικό ποδόσφαιρο στην επόμενη μέρα με μια συμφωνία κυρίων!

Να προκύψει δηλαδή μια συναίνεση μεταξύ των 4 μεγάλων ΠΑΕ της χώρας και με βάση τη συναίνεση αυτή, αρχικά να γίνουν οι εκλογές της ΕΠΟ και εν συνεχεία το ποδόσφαιρο να πορευτεί χωρίς την παρουσία των διεθνών συνομοσπονδιών στη χώρα μας.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν, ότι στην FIFA και την UEFA δεν επιθυμούν να γίνουν οι εκλογές της ΕΠΟ το φθινόπωρο του 2020 όπως ήταν προγραμματισμένο, αλλά κατά παρέκκλιση τον Ιούνιο ή το αργότερο στις αρχές Ιουλίου, ώστε οι ξένοι τοποτηρητές να βρίσκονται ακόμη στη χώρα μας, πριν αποχωρήσουν οριστικά στις 31/7.

Τρόπον τινά δηλαδή, να αφήσουν τα πράγματα «τακτοποιημένα» και με μια μεγάλη συναίνεση μεταξύ Μαρινάκη, Αλαφούζου, Μελισσανίδη και Σαββίδη!

Ζήτησαν ασφάλεια για τους τρεις της ΚΕΔ!

Ένα άλλο θέμα που προκύπτει από την συνάντηση της Πέμπτης στη Νιόν, είναι πως FIFA και UEFA ζήτησαν από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, να μεριμνήσει ώστε να υπάρξει προστασία και φύλαξη των τριών μελών της ΚΕΔ (Περέιρα, Μάριν, Λίντμπεργκ).

Αυτό, όχι επειδή υπήρξαν κάποιου είδους απειλές εναντίον τους, αλλά διότι υπάρχει γενικότερος φόβος λόγω του τεταμένου κλίματος.
 
Πηγή:sport-fm.gr

Δειτε Επισης

Η UEFA ξεκίνησε πειθαρχική έρευνα για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στην Μπριζ
Στο Πανθεσσαλικό στις 18 Μάϊου ο τελικός κυπέλλου-Η ενημέρωση της ΕΠΟ
Τζέκο για τη ρεβάνς με Ολυμπιακό-«Σταθείτε δίπλα μας την Πέμπτη, ακόμη και στα λάθη μας»
Ζήτησε συγνώμη για την ήττα από τον Ολυμπιακό ο Σογιουντσού-«Αναλαμβάνω την ευθύνη»
Ο Κοτάρσκι κράτησε τον ΠΑΟΚ στο κόλπο και η Τούμπα θα κρίνει το όνειρο!
Χάθηκε η ευκαιρία να τους τελειώσει, αλλά αυτός ο Ολυμπιακός δεν μασάει από έδρες και αντιπάλους
Βαθμολογία UEFA: Ψαλίδισε τη διαφορά από τη 15η θέση αλλά παραμένει μακριά η Ελλάδα
Συλλήψεις οπαδών του ΠΑΟΚ μετά από επεισόδια με την αστυνομία έξω από το γήπεδο της Μπριζ
Ο Ολυμπιακός νίκησε την Φενέρμπαχτσε 3-2 και πάει στην Πόλη με προβάδισμα πρόκρισης
Ανένδοτη η αστυνομία και η Μπριζ για έξτρα εισιτήρια στον ΠΑΟΚ