Σέντρα στο 2020 με το μεγάλο ντέρμπι Θεσσαλονίκης

Η αγωνιστική δράση επιστρέφει στη Superleague με το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ να ξεχωρίζει από το σημερινό (4/1) πρόγραμμα.

Οι διακοπές των Χριστουγέννων έλαβαν τέλος, οι διαιτητές αποφάσισαν να μην προχωρήσουν στην αποχή και έτσι σήμερα (4/1) έχουμε «σέντρα» στην αγωνιστική δράση με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει τρία παιχνίδια.

Φυσικά το σημαντικότερο θα διεξαχθεί στο «Κλ. Βικελίδης» ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ (19:30, Novasports 1HD) σε ένα μεγάλο ντέρμπι Θεσσαλονίκης. Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να κάνουν ποδαρικό στο νέο έτος με θετικό αποτέλεσμα, ενώ ο ΠΑΟΚ επιθυμεί να διατηρήσει το αήττητό του, αλλά και την πρώτη θέση.

Ο Μίχαελ Ένινγκ θα έχει στην διάθεση του τον Φιορίν Ντουρμισάι, με τους Ντάνιελ Σούντγκρεν και Μάρτιν Τόνσο να μένουν ωστόσο εκτός. Από την άλλη, ο Αμπέλ Φερέιρα μπορεί να υπολογίζει κανονικά τον Αουγκούστο, αλλά και τον Λάμπρου, όχι όμως και τον Άνχελ Κρέσπο που έχει υποστεί μερική ρήξη εκφυτικού τένοντα (ευθεία κεφαλή) του ορθού μηριαίου.

Το πρόγραμμα ανοίγει με ένα ακόμη ενδιαφέρον παιχνίδι στο Ηράκλειο ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Βόλο (17:15, Novasports 2HD). Η ομάδα του Γιώργου Σίμου με την στήριξη του κόσμου της θέλει το αποτέλεσμα που θα την διατηρήσει στη τέταρτη θέση, ενώ οι Βολιώτες, με τον βοηθό του Φεράντο, Βίκτορ Μποσάντρε, στον πάγκο ψάχνουν κάτι θετικό από μία δύσκολη έδρα.

Τέλος, στις 20:00 (ΕΡΤ SPORTS HD) ο Ατρόμητος υποδέχεται στο Περιστέρι τον Αστέρα Τρίπολης. Η ομάδα του Σάββα Παντελή αναζητά τη νίκη από τη 14η αγωνιστική, βρίσκεται στην 9η θέση, και θα επιδιώξει να βρει το τρίποντο απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος έχει μείνει πίσω στη 12η θέση με 15 βαθμούς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

17:15
ΟΦΗ - Βόλος

19:30
Άρης – ΠΑΟΚ

20:00
Ατρόμητος Αθηνών - Αστέρας Τρίπολης

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Με τον κόσμο της στο Καραϊσκάκης η Άστον Βίλα-Tόσα εισιτήρια πήρε για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό
Στην Άστον Βίλα μέχρι το 2027 ο Έμερι
Οι θρυλικοί μπέμπηδες του Ολυμπιακού ήρθαν για να μείνουν και να δώσουν ελπίδα σε μία ολόκληρη γενιά
Τα τρομερά μωρά του Ολυμπιακού στην κορυφή της Ευρώπης-Νίκησαν τη Μίλαν και έγραψαν ιστορία
Απίστευτο και όμως αληθινό-Η Μπασακσεχίρ έστησε προτομή στον Πέλκα στα social media (pic)
Σειρήνες από Πορτογαλία για Κωνσταντίνο Τζολάκη
O Oλυμπιακός Πειραιώς διεκδικεί το Youth League απέναντι στη Μίλαν
ΑΕΚ-Ομόνοια με σούπερ προσφορά στην In2Bet – Ποια θα μείνει ζωντανή στη μάχη του τίτλου;
Πώς έφτασε στον υποβιβασμό ο ΠΑΣ Γιάννενα και η επόμενη ημέρα
Ντέρμπι με ευρωπαϊκό αέρα στο Φάληρο–Εκτός έδρας δοκιμασίες για ΑΕΚ, Παναθηναϊκό