Επίθεση Μαρτίνς σε Περέιρα: Δεν είναι δυνατόν να λέει ότι δεν ευθύνεται

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, εκτόξευσε αιχμές κατά του Μέλο Περέιρα. Ο αρχιδιαιτητής μίλησε στην πατρίδα του και ανέφερε πως δεν φέρει ο ίδιος ευθύνη για ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα, αλλά οι ίδιοι οι σύλλογοι. "Αν υπάρχουν προβλήματα με τη διαιτησία στην Ελλάδα, ο μόνος υπεύθυνος είναι αυτός" δήλωσε ο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ευχήθηκε ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (5/1, 19.30) να γίνει καλό παιχνίδι, ενώ σημείωσε: "Δεν θέλω να δω αυτό που υπέστη ο προπονητής του Παναθηναϊκού όταν πήγε να παίξει στη Θεσσαλονίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ, δεν θέλουμε να συμβούν τέτοια πράγματα".

Η συνέντευξη του Μαρτίνς στη Nova:

Για τα προβλήματα που προέκυψαν από το παιχνίδι στον Βόλο:

"Τα προβλήματα φυσικής κατάστασης τα έχουμε ξεπεράσει. Αυτά που έχουν τραυματίσει την ψυχή μας από εκείνο το παιχνίδι στον Βόλο είναι πιο δύσκολο να τα θεραπεύσουμε. Συμβαίνουν πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο που είναι πολύ άσχημα, που δεν περίμενα να βρω. Είναι πράγματα που μας πληγώνουν και μας στεναχωρούν. Ο Ποντένσε και ο Σισέ είναι καλά, ο Ραντζέλοβιτς είναι σε πολύ καλή κατάσταση, το ίδιο και ο Χριστοδουλόπουλος. Ο Μπρούνο θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο από τους Γκιλιέρμε και Σουντανί, ενώ περιμένουμε και τη μεγάλη επιστροφή του Κώστα Φορτούνη που από τα μέσα του μήνα και μετά θα είναι πανέτοιμος. Σύντομα θα είμαστε πλήρεις".

Για το αν επιδιώκει να κρατήσει την ομάδα μακριά από όσα συμβαίνουν εκτός γηπέδου:

"Είμαστε επαγγελματίες, δεν μπορούμε να αφήσουμε τίποτα απέξω. Δεν μου αρέσει καθόλου αυτό που διάβασα τις τελευταίες μέρες στον Τύπο της Πορτογαλίας. Δεν μου άρεσαν οι δηλώσεις του αρχιδιαιτητή που αποποιείται των ευθυνών του και δηλώνει πως δεν έχει καμία ευθύνη για το τι συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ότι για όλα φταίνε οι σύλλογοι. Δεν είναι αλήθεια και δεν μπορούμε να το επιτρέψουμε να συμβαίνει. Αν υπάρχουν προβλήματα με τη διαιτησία στην Ελλάδα, ο μόνος υπεύθυνος είναι αυτός. Εμείς είμαστε διατεθειμένοι να παλέψουμε και να παίξουμε με κανόνες. Απαιτούμε διαφάνεια στη διαιτησία και στον ορισμό των διαιτητών του VAR. Να ξεκαθαριστούν τα πράγματα. Δεν μπορούμε να βλέπουμε ότι ο αρχιδιαιτητής, που μιλάει με FIFA και UEFA, λέει ότι δεν έχει ευθύνη και ότι φταίνε οι σύλλογοι".

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό:

Θέλουμε να δούμε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες, όμως χωρίς τα πράγματα που περιβάλλουν το επάγγελμά μας, δυστυχώς, αυτές τις μέρες. Δεν θέλω να δω αυτό που υπέστη ο προπονητής του Παναθηναϊκού όταν πήγε να παίξει στη Θεσσαλονίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ, δεν θέλουμε να συμβούν τέτοια πράγματα. Να γίνει ένα παιχνίδι διάφανο, με διαιτητή που θα είναι αυστηρός και θα τηρήσει τους κανόνες. Έναν διαιτητή αμερόληπτο. Δεν μας αρέσει που θα παίξουμε χωρίς κόσμο. Να θυμίσουμε ότι στον πρώτο γύρο ο διαιτητής δεν μας έδωσε δύο πέναλτι".

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Εκτέλεσε την Πόρτο και έκλεισε ραντεβού με τον Ολυμπιακό για την ευρω-κούπα η Μίλαν
Πάει πίσω το πρωτάθλημα, προς αναβολή ο τελικός του Κυπέλλου στην Ελλάδα
Respect και στους τρεις, αξίζετε να το ζείτε!
Ανάμεσα στους κορυφαίους-Υποψήφιος για MVP της εβδομάδας στο Conference League ο Τζολάκης
Μασούρας: Για όλα αυτά τα χαμένα ματς του Ολυμπιακού στο 90’, για τη Γιουβέντους, τον Τζέραρντ, το Ριαθόρ
Μαρινάκης σε Φορτούνη: Θα πάτε για πολλά εκατομμύρια εσείς
Οι αποδόσεις κατάκτησης του Conference League
Κωνσταντής Τζολάκης... Ο 21χρονος φοιτητής του Πανεπιστημίου που σόκαρε την Ευρώπη
BINTEO: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του μετά από τις τρεις αποκρούσεις πέναλτι
Δεν παίζει στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνες