Ultras Μπότεφ για τον νεκρό οπαδό: Να ανάψουμε ένα κερί, να μην ξεχαστεί

Οι Ultras της Μπότεφ κάλεσαν τους οπαδούς του συλλόγου να τηρήσουν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του 28χρονου που έχασε την ζωή του στη Θεσσαλονίκη, την στιγμή που οργανωμένοι άλλων βουλγαρικών συλλόγων εκφράζουν την λύπη τους για το γεγονός σημειώνοντας πως όπλα και μαχαίρια δεν πρέπει να έχουν θέση στο ποδόσφαιρο!

Οι οργανωμένοι της Μπότεφ καλούν τους υποστηρικτές του βουλγαρικού συλλόγου να συγκεντρωθούν στις 19.12 το απόγευμα στην είσοδο του κολεγίου του Πλόβντιβ προκειμένου να τιμήσουν την μνήμη του Βούλγαρου οπαδού που έχασε την ζωή του χθες στη Θεσσαλονίκη έπειτα από συμπλοκές με οπαδούς του ΠΑΟΚ στο κέντρο της πόλης.

«Αγαπητοί οπαδοί της Πλόβντιβ, χθες η 'κιτρινόμαυρη' οικογένεια μας έχασε έναν από τους πλέον πολυαγαπημένους αδερφούς μας. Ας δείξουμε στον Τόσκο ότι ποτέ δεν θα ξεχαστεί. Ας τιμήσουμε τη μνήμη του αφήνοντας ένα λουλούδι στην κεντρική είσοδο του Κολεγίου. Το απόγευμα στις 19.12 θα ανάψουμε ένα κερί και να τηρήσουμε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του», τονίστηκε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με βουλγαρικές ιστοσελίδες η ελληνική αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη 15 οπαδών του ΠΑΟΚ, ενώ όπως τονίζεται η οδηγός του οχήματος απ' όπου τραυματίστηκε θανάσιμα ο οπαδός της Μπότεφ δεν είχε καμία πρόθεση.

Οι Ultras βουλγαρικών συλλόγων όπως είναι οι Μπέροε, ΤΣΣΚΑ και Λέφσκι καταδικάζουν μέσω των επίσημων σελίδων του στο Facebook τα επεισόδια τονίζοντας πως «ο θάνατος δεν έχει χρώματα», αλλά και πως «είμαστε ενάντια στη χρήση μαχαιριών και όπλων».

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Κεκλεισμένων των θυρών ο τελικός κυπέλλου στην Ελλάδα στο Πανθεσσαλικό
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Το μήνυμα του Κουρμπέλη μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας-«Πονέσαμε πολύ...»
Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης
Γιακουμάκης: Δέχτηκα άπειρες... ευχές, με καταρράκωσε που δεν κράτησα την υπόσχεση στην οικογένειά μου
Εξαιρετικά δύσκολη η παραμονή του Πογιέτ στον πάγκο της Ελλάδας
Σύσκεψη στην ΕΠΟ για τελικό Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό με Μπέο, Αλαφούζο, Καρυπίδη
Λουτσέσκου: Ποιητής του ποδοσφαίρου ο Κωνσταντέλιας