Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

ΕΠΟ: Συνήθης και προβλεπόμενος ο έλεγχος

  15/01/2020 13:55
ΕΠΟ: Συνήθης και προβλεπόμενος ο έλεγχος

ΕΠΟ: Συνήθης και προβλεπόμενος ο έλεγχος

  15/01/2020 13:55

Με ανακοίνωσή της η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία επιβεβαίωσε τις πληροφορίες για τον έλεγχο στα γραφεία της από κλιμάκιο της οικονομικής αστυνομίας συνοδευόμενο από εισαγγελικούς λειτουργούς, σημειώνοντας πως πρόκειται για τον συνήθη και προβλεπόμενο οικονομικό έλεγχο, που αφορά σε αθλητικές ομοσπονδίες και φορείς.

Μάλιστα τονίζεται ότι οικονομικές υπηρεσίες της ΕΠΟ συνεργάστηκαν απόλυτα με τους εκπροσώπους των ελεγκτικών μηχανισμών της Πολιτείας, κι έθεσαν άμεσα στη διάθεσή τους όλα τα στοιχεία που ζητήθηκαν, και τα οποία αφορούν στις οικονομικές χρήσεις των ετών 2017, 2018 και 2019.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει: "Κλιμάκιο της οικονομικής αστυνομίας, συνοδευόμενο από εισαγγελικούς λειτουργούς, επισκέφθηκε σήμερα την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, προκειμένου να διενεργήσει τον εκ του Νόμου συνήθη και προβλεπόμενο οικονομικό έλεγχο, που αφορά σε αθλητικές ομοσπονδίες και φορείς.

Οι οικονομικές υπηρεσίες της Ε.Π.Ο. συνεργάστηκαν απόλυτα με τους εκπροσώπους των ελεγκτικών μηχανισμών της Πολιτείας, κι έθεσαν άμεσα στη διάθεσή τους όλα τα στοιχεία που ζητήθηκαν, και τα οποία αφορούν στις οικονομικές χρήσεις των ετών 2017, 2018 και 2019, δεδομένου ότι η Ε.Π.Ο. λειτουργεί σε καθεστώς πλήρους διαφάνειας και με απόλυτο σεβασμό στις αρχές της χρηστής διακυβέρνησης".

Πηγή: sport24.gr

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας