Πρόταση ανανέωσης στον Χουλτ η ΑΕΚ

Υπάρχουν «ανοιχτά» μέτωπα και στον τομέα των ανανεώσεων. Και μία από τις πιο σημαντικές εκκρεμότητες είναι ο Νίκλας Χουλτ. Ο Σουηδός τον επόμενο μήνα γίνεται 30 ετών και βρίσκεται στον τρίτο χρόνο της παρουσίας του στην ΑΕΚ, καθώς αποκτήθηκε τον Ιανουάριο του 2018. Και μετά από λίγους μήνες βοήθησε αρκετά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μπορεί για καιρό να υπήρχαν σκέψεις στην ΑΕΚ για τον Χουλτ, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του «Sportime» οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν ήδη την πρώτη κίνηση για την ανανέωση του συμβολαίου του Σουηδού. Ο Ιλια Ιβιτς έχει μιλήσει ήδη τόσο με τον παίκτη, όσο και με τον εκπρόσωπο του. Για να επεκταθεί το συμβόλαιο για δύο ακόμη χρόνια. Μια προοπτική που βλέπει με πολύ καλό μάτι ο ίδιος ο παίκτης αν ικανοποιηθεί οικονομικά («Θα ήθελα να υπογράψω συμβόλαιο για δέκα χρόνια…» είχε απαντήσει πριν λίγο καιρό σε σχετική ερώτηση), ενώ ήδη έχει δώσει την έγκριση του και ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Φέτος ο Χουλτ μετρά 11 συμμετοχές, ενώ έχει συμπληρώσει ήδη τις 60 με την φανέλα της Ενωσης σε δύο χρόνια (3 ασίστ). Είναι παίκτης με σταθερή απόδοση που δείχνει να προσφέρει ασφάλεια στο αμυντικό κομμάτι. Δηλαδή, είναι πρώτα μπακ. Κάτι που δεν είναι ο Ελντερ Λόπες που έχει περισσότερο επιθετικά χαρίσματα και δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Το τρέχον συμβόλαιο του Χουλτ περιλαμβάνει αποδοχές περίπου στις 300.000 ευρώ ετησίως, ενώ περίπου σε αυτό το επίπεδο αναμένεται να είναι και το νέο αν συμφωνήσει να υπογράψει.

Πηγή:sporttime.gr

Δειτε Επισης

Λήξη συναγερμού-Η UEFA ενημέρωσε ότι δεν υπάρχει θετικό δείγμα Έλληνα παίκτη
«Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε κανένα θετικό δείγμα Έλληνα»-Τι δηλώνει ο πρόεδρος του οργανισμού αντιντόπινγκ
UEFA για τα επεισόδια στο Μπριζ-ΠΑΟΚ: «Θα διεξαχθεί ενδελεχής έρευνα για τα περιστατικά στο Βέλγιο»
Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ Έλληνας διεθνής στον αγώνα με τη Γεωργία
Ανακοίνωσε sold out ο ΠΑΟΚ και προειδοποιεί με διά βίου αποκλεισμού όσους μεταπωλούν εισιτήρια
Η UEFA ξεκίνησε πειθαρχική έρευνα για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στην Μπριζ
Στο Πανθεσσαλικό στις 18 Μάϊου ο τελικός κυπέλλου-Η ενημέρωση της ΕΠΟ
Τζέκο για τη ρεβάνς με Ολυμπιακό-«Σταθείτε δίπλα μας την Πέμπτη, ακόμη και στα λάθη μας»
Ζήτησε συγνώμη για την ήττα από τον Ολυμπιακό ο Σογιουντσού-«Αναλαμβάνω την ευθύνη»
Ο Κοτάρσκι κράτησε τον ΠΑΟΚ στο κόλπο και η Τούμπα θα κρίνει το όνειρο!