Συμφώνησε και με τον Αθανασακόπουλο o Παναθηναϊκός

Σε συμφωνία με τον Ανδρέα Αθανασακόπουλο ώστε να ανανεώσει το συμβόλαιο του που έληγε το καλοκαίρι του 2020 για τρία χρόνια ακόμη ήρθε ο Παναθηναϊκός.

Ο 18χρονος μέσος (σ.σ. γεννημένος στις 27/11/2001) ήταν ο τελευταίος μαζί με τον Βαγιαννίδη εκ των όσων είχαν πρόταση στα χέρια τους από το καλοκαίρι για να πουν το ναι στον Παναθηναϊκό.

Πλέον όμως και ο Αθανασακόπουλος είπε το ναι, απομένει μόνο ο Βαγιαννίδης, με τις δύο πλευρές να έρχονται σε προφορική συμφωνία και τις επόμενες μέρες θα πέσουν και οι υπογραφές.

Το τελευταίο διάστημα και όταν φαινόταν πως υπήρχε απόσταση ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον 18χρονο ταλαντούχο μέσο υπήρχε ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό να τον εντάξει στο δυναμικό του αλλά και από το εξωτερικό.

Ο Αθανασακόπουλος όμως ο οποίος φέτος μετράει 16 συμμετοχές με 3 γκολ και 10 ασίστ με την Κ19 του τριφυλλιού θα παραμείνει μέχρι το καλοκαίρι του 2023 στον Παναθηναϊκό με τους πράσινους να κρατούν ένα ακόμη ταλέντο της γενιάς των 2001.

Ο μέσος από την Πάτρα ο οποίος πέρυσι έγραψε δύο συμμετοχές με την πρώτη ομάδα κόντρα σε Ατρόμητο και Παναιτωλικό αποκτήθηκε το καλοκαίρι, από τη Θύελλα Πατρών, με τον Παναθηναϊκό να προλαβαίνει Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ που επίσης τον είχαν στο στόχαστρο τους.

Μάλιστα είχε περάσει από δοκιμαστικά από τον "δικέφαλο του Βορρά" και τους "ερυθρόλευκους". Αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή, ως δεκάρι με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση, ηγετικά χαρακτηριστικά και όλοι μιλάνε για έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή.

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Το μήνυμα του Κουρμπέλη μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας-«Πονέσαμε πολύ...»
Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης
Γιακουμάκης: Δέχτηκα άπειρες... ευχές, με καταρράκωσε που δεν κράτησα την υπόσχεση στην οικογένειά μου
Εξαιρετικά δύσκολη η παραμονή του Πογιέτ στον πάγκο της Ελλάδας
Σύσκεψη στην ΕΠΟ για τελικό Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό με Μπέο, Αλαφούζο, Καρυπίδη
Λουτσέσκου: Ποιητής του ποδοσφαίρου ο Κωνσταντέλιας
Η διαφωνία του Πουρσαϊτίδη με τον Τιμούρ, ο Ιβάν και η Εθνική Ελλάδος
Δύσκολα επιβιώνει στην Εθνική Ελλάδος ο Πογέτ-Φαβορί για να τον αντικαταστήσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς
BINTEO: Χιλιάδες Γεωργιανοί στους δρόμους της Τιφλίδας μετά την ιστορική πρόκριση