Ο παράγοντας Μπρούνο και οι «εσωτερικές» λύσεις

Η μεταγραφή του Ντάνιελ Ποντένσε στην Γουλβς μπαίνει στην τελική της ευθεία και στον Ολυμπιακό κοιτάζουν την επόμενη μέρα χωρίς τον Πορτογάλο εξτρέμ. Ποιες είναι οι «εσωτερικές» λύσεις και ο ρόλος του... μπαλαντέρ Μπρούνο.

Οι διαφαινόμενες εξελίξεις με τον Ντάνιελ Ποντένσε και την πώλησή του στην αγγλική Γουλβς έχουν σημάνει μεταγραφικό... συναγερμό στον Ολυμπιακό προκειμένου να βρεθεί ο ποδοσφαιριστής που θα κληθεί να καλύψει το κενό του Πορτογάλου.

Ωστόσο, δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα κινηθούν για εξτρέμ, καθώς -με δεδομένη την επιστροφή των τραυματιών- αυτή την στιγμή στο ρόστερ υπάρχουν οκτώ παίκτες που μπορούν να καλύψουν τις τρεις θέσεις πίσω από τον φορ (Βαλμπουενά, Φορτούνης, Λάζαρος, Μασούρας, Σουντανί, Λοβέρα, Ραντζέλοβιτς και Μπρούνο). Ως εκ τούτου, η μεσοεπιθετική γραμμή των Πειραιωτών κρίνεται υπερπλήρης επί του παρόντος, ενώ δεν αποκλείεται η αποχώρηση του Ποντένσε να σημάνει και την παραμονή του Κωνσταντίνου Τσιμίκα.

Μπρούνο αντί Μπενζιά

Εντωμεταξύ, δημοσιεύματα από την Γαλλία εξακολουθούν να θεωρούν δεδομένη τη διακοπή του δανεισμού του Μπενζιά από την Λιλ, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην Ντιζόν. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μάνατζερ του Αλγερινού χαφ θα μεταβεί σήμερα στην Αθήνα για να κανονίσει τα διαδικαστικά με τους «ερυθρόλευκους».

Στον Ολυμπιακό δεν φαντάζει πιθανή η απόκτηση ενός χαφ, την ίδια στιγμή που ο Πέδρο Μαρτίνς φαίνεται να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μπρούνο, ο οποίος θα είναι ετοιμοπόλεμος από την ερχόμενη εβδομάδα.

Φήμες για Αντρέ Ζεράλντες

Επιπλέον, στο Ισραήλ ακούστηκε ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον 28χρονο Πορτογάλο δεξιό μπακ Αντρέ Ζεράλντες, ο οποίος αγωνίζεται στην Μακάμπι Τελ Αβίβ του Βλάνταν Ίβιτς ως δανεικός από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Πηγή: Sdna.gr

Δειτε Επισης

Τέλος εποχής για Νάτσο στη Ρεάλ Μαδρίτης-Ανακοίνωσε ότι αποχωρεί το καλοκαίρι
Προτιμάει Γιουνάιτεντ από Μπάγερν ο Ζιντάν
Στα 125 ευρώ το πιο φθηνό εισιτήριο για το Ρεάλ-Μπαρτσελόνα της Κυριακής
Respect και στους τρεις, αξίζετε να το ζείτε!
Πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2014-15 η Αγγλία χωρίς ομάδα στα ημιτελικά Champions ή Europa League
Ανάμεσα στους κορυφαίους-Υποψήφιος για MVP της εβδομάδας στο Conference League ο Τζολάκης
Ένα βήμα πριν τη συμφωνία με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Μάχη της Μάντσεστερ Σίτι και της Τσέλσι για τον Μουσιάλα
Μασούρας: Για όλα αυτά τα χαμένα ματς του Ολυμπιακού στο 90’, για τη Γιουβέντους, τον Τζέραρντ, το Ριαθόρ
Μαρινάκης σε Φορτούνη: Θα πάτε για πολλά εκατομμύρια εσείς