Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

«Το πρωτάθλημα είναι στημένο, θα επιτρέπετε σε έναν Ρώσο να το αλλοιώνει;»

  24/01/2020 00:01
«Το πρωτάθλημα είναι στημένο, θα επιτρέπετε σε έναν Ρώσο να το αλλοιώνει;»

«Το πρωτάθλημα είναι στημένο, θα επιτρέπετε σε έναν Ρώσο να το αλλοιώνει;»

  24/01/2020 00:01
Οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν επίθεση στον «δικέφαλο» (λόγω του θέματος με το VAR στο γκολ του Μάτος επί της Λαμίας) και χαρακτηρίζουν στημένο το πρωτάθλημα. Τονίζοντας ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί με αυτές τις συνθήκες, ενώ σχολιάζουν ότι η χθεσινή συνάντηση των Big-4 με FIFA-UEFA ήταν ανούσια.

«Ή θα τηρήσετε τη νομιμότητα και θα σώσετε το ποδόσφαιρο, ή θα συνεχίσετε να επιτρέπετε σε έναν Ρώσο να αλλοιώνει…», αναφέρουν οι Πειραιώτες και καλούν FIFA, UEFA και Πολιτεία να παρέμβουν.

Η ανακοίνωση

Μόλις ένα 24ωρο μετά την ανούσια συνάντηση που υποτίθεται πως θα έφερνε μία νέα ημέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, η συμμορία της εξυγίανσης κορυφώνει την εγκληματική της δράση χωρίς κανένα φραγμό.

Πιστεύαμε ότι με την εγκληματική αλλοίωση του αποτελέσματος στο Βόλο, είχαμε πιάσει πάτο. Τελικά, μετά τη σημερινή… τεχνική βλάβη του VAR στη Λαμία, όπου εντελώς συμπτωματικά συνέβη στο γκολ οφσάιντ του ΠΑΟΚ (όχι ότι χρειαζόταν VAR για κάτι τόσο οφθαλμοφανές), αποδεικνύεται ότι αυτό το πρωτάθλημα είναι στημένο και δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Ο Ολυμπιακός εδώ και μήνες έχει καταγγείλει με ονόματα και στοιχεία το σύστημα που «σκοτώνει» το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πλέον, FIFA, UEFA και Πολιτεία είναι προ των ευθυνών τους. Ή θα τηρήσετε τη νομιμότητα και θα σώσετε το ποδόσφαιρο, ή θα συνεχίσετε να επιτρέπετε σε έναν Ρώσο να αλλοιώνει τους όρους του παιχνιδιού καταστρέφοντας το, αγοράζοντας ομάδες με μπροστινό τον ανιψιό του, προσλαμβάνοντας παιδιά και συζύγους δικαστών και διαιτητών, καθώς και αλλοιώνοντας υπέρ του αποτελέσματα ακόμη και με τεχνικές βλάβες του VAR. Ως εδώ! Πάρτε μέτρα άμεσα.
 
Πηγή: sport-fm.gr
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας