Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Τα τυπικά για Χασάν στον Ολυμπιακό

  24/01/2020 22:41
Τα τυπικά για Χασάν στον Ολυμπιακό

Τα τυπικά για Χασάν στον Ολυμπιακό

  24/01/2020 22:41

Ο Αιγύπτιος επιθετικός βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην επιστροφή του και τυπικά πια στον Ολυμπιακό ενώ ο Γιασίν Μεριά περιμένει νεότερα για το μέλλον του έως την Τρίτη.

Ο Αχμέντ Χασάν - όπως έχετε διαβάσει και νωρίτερα - αναμένεται να κλείσει και τυπικά στον Ολυμπιακό. Επίσημη ή ανεπίσημη επιβεβαίωση από Μπράγκα ή Ολυμπιακό δεν υπήρξε, ωστόσο οι πληροφορίες που υπάρχουν αναφέρουν πως ο διεθνής και έμπειρος στράικερ θα κλείσει με δανεισμό έξι μηνών και πιθανώς με οψιόν αγοράς. Πηγές μάλιστα από την Πορτογαλία έκαναν λόγο για άφιξη του παίκτη την Παρασκευή στην Αθήνα ή ότι μπορεί ήδη να βρίσκεται εδώ. Άλλες πληροφορίες μιλούσαν για πιθανότητα να κλείσει για το καλοκαίρι ο Χασάν, όμως με δεδομένο πως ο Πέδρο Μαρτίνς ήθελε τον παίκτη και μέχρι το καλοκαίρι μπορεί να μπουν άλλα πράγματα στην συζήτηση και στην εξίσωση για ρόστερ - προπονητή φαίνεται πως το deal θα είναι για τώρα.

Σχετικά με τον Μεριά το πιο έντονο ενδιαφέρον που έχει είναι για δανεισμό από τουρκικές ομάδες. Ο Τυνήσιος διεθνής μπακ θα περιμένει μέχρι Δευτέρα ή Τρίτη εάν θα υπάρξουν νεότερα για το μέλλον του. Υπάρχει πάντως και το ενδεχόμενο εάν δεν καλυφθεί από τις προτάσεις ο Ολυμπιακός να μην φύγει αλλά να έχει αισθητά μειωμένο χρόνο συμμετοχής.

Πηγή:gazzetta.gr

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας