Παλεύει για το μπαμ με Νεμάνια Νίκολιτς ο ΠΑΟΚ

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gazzetta.gr ο ΠΑΟΚ κινείται για την απόκτηση του διεθνή με την Ουγγαρία, σερβικής καταγωγής φορ Νεμάνια Νίκολιτς!

Ο 32χρονος διεθνής στράικερ, Νεμάνια Νίκολιτς είναι ο παίκτης για τον οποίο ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ και όχι ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς, η περίπτωση του οποίου είναι περίπλοκη.

Ο Νίκολιτς έμεινε ελεύθερος από την Σικάγο Φάιαρ και ήδη έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ουκ ολίγων συλλόγων, όπως είναι η Μπεσίκτας και η Κρίσταλ Πάλας, ενώ τουρκικά δημοσιεύματα πριν από λίγες μέρες τον ήθελαν να απασχολεί και τον Ολυμπιακό.

Ο Νίκολιτς, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και ως δεύτερος επιθετικός έχει πετύχει 250 γκολ σε 430 ματς στην καριέρα του!

Είναι χαρακτηριστικό πως στο MLS με τη φανέλα του Σικάγο σκόραρε 56 γκολ σε 104 εμφανίσεις, ενώ μοίρασε 5 ασίστ.

Πρόκειται ίσως για τον πιο αξιόλογο ελεύθερο φορ στην παρούσα φάση και μια περίπτωση που ο ΠΑΟΚ ήδη δουλεύει!

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Νίκολιτς προτού μετακομίσει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού (1/6/2017) αγωνίστηκε για μια διετία στη Λέγκια σημειώνοντας 40 γκολ σε 56 παιχνίδια!

Νωρίτερα μέσα στη σεζόν και κυρίως μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα με την Λαμία, ο Αμπέλ Φερέιρα μίλησε δημοσίως για την ανάγκη απόκτησης ενός ακόμη σέντερ φορ. Ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ ψάχνει κάτι διαφορετικό για την επίθεση, ας μην ξεχνάμε που το καλοκαίρι κοίταξε πολύ σοβαρά την περίπτωση του 27χρονου Αργεντίνου φορ, Φακούντο Φερέιρα της Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Ο Φερέιρα θέλει πληρότητα στο ρόστερ, έχοντας εκφράσει και δημοσίως την επιθυμία να παραμείνουν όλοι οι ποδοσφαιριστές του, αν και πριν από τα Χριστούγεννα υπήρχαν ουκ ολίγα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Τσούμπα Άκπομ να είναι μεταγραφικός στόχος αρκετών ομάδων, κυρίως από την Αγγλία. Ήταν απλά φήμες… Το ίδιο διάστημα υπήρξε ενδιαφέρον και για τον «καυτό» Κάρολ Σφιντέρσκι, ο οποίος πρόσφατα μιλώντας στην πατρίδα του υποστήριξε πως «υπάρχουν διάφορες ερωτήσεις για μένα αλλά δεν είναι κάτι εύκολο.

Ο ΠΑΟΚ ζητάει οχτώ με δέκα εκατομμύρια. Είναι πολλά χρήματα». Ο Πολωνός φορ, σε αντίθεση με τον Άκπομ, δεν «καίγεται» για να φύγει στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο από τον ΠΑΟΚ. «Δεν θα ήθελα να φύγω τώρα. Γεννήθηκε ο γιος μου, νιώθουμε καλά στην Θεσσαλονίκη και δεν βιαζόμαστε», είχε παραδεχθεί ο Κάρολ Σφιντέρσκι.

Πηγή:gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Respect και στους τρεις, αξίζετε να το ζείτε!
Ανάμεσα στους κορυφαίους-Υποψήφιος για MVP της εβδομάδας στο Conference League ο Τζολάκης
Μασούρας: Για όλα αυτά τα χαμένα ματς του Ολυμπιακού στο 90’, για τη Γιουβέντους, τον Τζέραρντ, το Ριαθόρ
Οι αποδόσεις κατάκτησης του Conference League
Κωνσταντής Τζολάκης... Ο 21χρονος φοιτητής του Πανεπιστημίου που σόκαρε την Ευρώπη
BINTEO: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του μετά από τις τρεις αποκρούσεις πέναλτι
Δεν παίζει στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνες
BINTEO: Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί του Πρίντεζη για την πρόκριση του Ολυμπιακού
Το φυλαχτό του πατέρα του Τζολάκη στη διαδικασία των πέναλτι-«Πήραμε μαζί την πρόκριση»
Τζέκο: Τα πέναλτι είναι μία ειδική διαδικασία, εμείς δεν ήμασταν τυχεροί