Ευκαιρία κορυφής για ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Βόλο (27/1, 18:00) στην Τούμπα και με νίκη θα βρεθεί και πάλι μόνος στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Με Κάρολ Σβιντέρσκι στην επίθεση ο Δικέφαλος.

Μετά την ισοπαλία στο ΟΑΚΑ στο ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός ο ΠΑΟΚ έχει την δυνατότητα εφόσον νικήσει το Βόλο να βρεθεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και στο +1 από τους ερυθρόλευκους.

Ο Αμπέλ Φερέιρα δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Άκπομ και Μάτος, στους τραυματίες Κρέσπο και Ζαμπά και στον Ελ Καντουρί που παραμένει ανέτοιμος. Οι απουσίες είναι αρκετές, ωστόσο είναι επίσης αρκετές και οι εναλλακτικές λύσεις που έχει ο Πορτογάλος τεχνικός. Ερωτηματικό παραμένει η χρησιμοποίηση ή όχι του Δημήτρη Γιαννούλη που επέστρεψε από τη Λαμία με ένα αιμάτωμα στο μηρό και χθες προπονήθηκε κανονικά παίρνοντας μια θέση στην αποστολή.

Στην εστία θα αγωνιστεί ο Ζίβκοβιτς ενώ το κενό στο δεξί άκρο της άμυνας θα το καλύψει ο Ροντρίγκο Σοάρες. Δίδυμο στα στόπερ θα είναι οι Ίνγκασον-Βαρέλα και αν προφυλαχθεί ο Γιαννούλης τότε αριστερά θα αγωνιστεί ο Βιεϊρίνια. Σε περίπτωση που ο Γιαννούλης ξεκινήσει κανονικά ο αρχηγός του ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί μπροστά του με το Λημνιό στο δεξί άκρο του Δικεφάλου. Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελείται από το Μίσιτς και το Μαουρίσιο. Στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Σβιντέρσκι και τη θέση πίσω από το Πολωνό θα καλύψει ένας εκ των Μπίσεσβαρ και Πέλκα.

Σε περίπτωση οπισθοχώρησης του Βιεϊρίνια είναι πιθανό και οι δύο Μπίσεσβαρ και Πέλκας να βρεθούν στην αρχική ενδεκάδα εκτός και αν ο Φερέιρα επιλέξει και πάλι σχήμα με τρεις κεντρικούς μέσους.

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Το μήνυμα του Κουρμπέλη μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας-«Πονέσαμε πολύ...»
Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης
Γιακουμάκης: Δέχτηκα άπειρες... ευχές, με καταρράκωσε που δεν κράτησα την υπόσχεση στην οικογένειά μου
Εξαιρετικά δύσκολη η παραμονή του Πογιέτ στον πάγκο της Ελλάδας
Σύσκεψη στην ΕΠΟ για τελικό Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό με Μπέο, Αλαφούζο, Καρυπίδη
Λουτσέσκου: Ποιητής του ποδοσφαίρου ο Κωνσταντέλιας
Η διαφωνία του Πουρσαϊτίδη με τον Τιμούρ, ο Ιβάν και η Εθνική Ελλάδος
Δύσκολα επιβιώνει στην Εθνική Ελλάδος ο Πογέτ-Φαβορί για να τον αντικαταστήσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς