Σκέφτεται ηχηρή αποχώρηση ο Σαββίδης

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση. Με το στανιό, με πολύ καλή εμφάνιση κέρδισε χθες, και χθες, ο ΠΑΟΚ τον Βόλο στην Τούμπα.

Η εικόνα του Δικέφαλου να παίζει στο μισό γήπεδο στο τελευταίο 20λεπτο, να κάνει καθυστερήσεις στο φινάλε του παιχνιδιού, ο κόουτς Φερέιρα να κάνει αλλαγές με εμφανή ανασταλτική προσέγγιση, όλα προκάλεσαν τις εντονότατες αποδοκιμασίες του κόσμου αμέσως με το σφύριγμα της λήξης.

Σκηνικό που δεν ταιριάζει προφανώς με το γεγονός ότι οι πρωταθλητές με τη νίκη αυτή επέστρεψαν στην κορυφή της κατάταξης. Ανεξαρτήτως του τι προκλήθηκε από το πόρισμα της ΕΕΑ, η εικόνα του ΠΑOΚ στο γήπεδο προβληματίζει. Και ο προβληματισμός, δεν κρύβεται. Ούτε στα υψηλά κλιμάκια του Δικεφάλου, ούτε στην εξέδρα, ούτε στα media.

Και, δεδομένα, εστιάζει αυτός ο προβληματισμός στον Άμπελ Φερέιρα. Δεν είναι λίγοι μάλιστα εκείνοι που υποστηρίζουν πως αν οι συνθήκες ήταν διαφορετικές, αν δηλαδή ο ΠΑΟΚ δεν είχε τόσα ανοιχτά μέτωπα, το στάτους του Πορτογάλου στα ηνία της ομάδας θα ήταν εξαιρετικά συζητήσιμο. Όχι πως τώρα δεν είναι, απλώς το timing δεν ευνοεί ριζοσπαστικές αλλαγές.

Ο Φερέιρα πάντως, έχει γίνει δέκτης αυτού του προβληματισμού. Γνωρίζει και ο ίδιος, από πρώτο χέρι, πως κανείς από τη διοίκηση του Δικεφάλου δεν είναι ικανοποιημένος από τη σειρά των προβληματικών εμφανίσεων του ΠΑOΚ. Μέχρι που μπορεί να φτάσει τη δεδομένη πάντα στιγμή η... έκταση και οι συνέπειες αυτού του προβληματισμού, κανείς δεν μπορεί να προδικάσει.

Το γεγονός όμως πως δεν κρύβεται, δεν περιορίζεται, δεν σταματάει και εντείνεται, παρά το γενικότερο πλαίσιο που βιώνει ο σύλλογος τις τελευταίες μέρες και ώρες είναι ενδεικτικό της αποδοχής(;) που -δεν- απολαμβάνει πλέον ο Αμπέλ Φερέιρα. Σε κάθε περίπτωση πάντως, πρέπει να σημειωθεί για την ιστορία, πως ο Πορτογάλος τεχνικός έχει συμβόλαιο για 2,5 ακόμη χρόνια, άκρως πλουσιοπάροχο και πως ενδεχόμενη αποζημίωσή του δυσκολεύει οποιαδήποτε σκέψη μονομερούς απομάκρυνσής του.

Πηγή: sportdog.gr

Δειτε Επισης

Η Κρουζ Αζούλ απέρριψε πρόταση της Σάρλοτ για τον Γιακουμάκη
Από τον ΑΠΟΕΛ κατέληξε στη Λάρισα του Πετράκη ο Χατζηστραβός
Παναθηναϊκός: Ανακοινώθηκε ο δανεισμός του Λημνιού στη Φορτούνα Σιτάρντ με οψιόν αγοράς 1,5 εκατ. ευρώ
Ενδιαφέρον από τη Σαουδική Αραβία για Γιακουμάκη
Δεν ξεχνούν τον Μπάλντοκ-Οι Έλληνας διεθνείς αποφάσισαν να ενισχύσουν οικονομικά την οικογένεια του
Η Πογκόν σκοπεύει να δέσει για μια... ζωή τον Κουλούρη
Στο στόχαστρο της Μπενφίκα ο Κωνσταντέλιας
Ο λόγος που η Κρουζ Αζούλ έβαλε τον διεθνή Έλληνα επιθετικό να προπονείται μόνος του
Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ιβάνουσετς
Κωνσταντίνου: Η παρουσία του κόσμου στην πρώτη μου προπόνηση μου έβαλε 100 κιλά βάρος στην πλάτη»