Δευτέρα, 30 Μαρτίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

«Ζούμε το θέατρο του παραλόγου, δε διστάζουν να ξεφτιλίζονται διαρκώς»

  30/01/2020 16:06
«Ζούμε το θέατρο του παραλόγου, δε διστάζουν να ξεφτιλίζονται διαρκώς»

«Ζούμε το θέατρο του παραλόγου, δε διστάζουν να ξεφτιλίζονται διαρκώς»

  30/01/2020 16:06

Καυστική ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με αφορμή όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι διοικούντες τον Δικέφαλο επιτίθενται στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ ζητάει ζητάει τις παραιτήσεις των μελών της ΕΕΑ

Η ανακοίνωση:

Μια ακόμη μέρα ζούμε το θέατρο του παραλόγου και φυσικά καταλαβαίνει και ο πλέον αδαής με ποιες συνθήκες και νομικά (sic) επιχειρήματα εισηγήθηκαν τα παρανόμως ορισθέντα μέλη της Αυγενάκειας Επιτροπής, τα οποία τις τελευταίες ώρες αλληλοσφάζονται μεταξύ τους, κάτι που παρουσιάζει και το πραγματικό ύφος της Επιτροπής.

Για όλες τις ακριτομυθίες τους και τον τρόπο που εισηγήθηκαν θα επιληφθεί ο αρμόδιος εισαγγελέας, αφού όσα ειπώθηκαν ενισχύουν την καταγγελία μας ενώπιον όλων των αρμοδίων αρχών.

Μετά την ενοχική παραίτηση Μπραουδάκη, περιμένουμε και τις παραιτήσεις των συμμοριτών Τζουλάκη, Αρκούδη, Φαραντούρη (ακρογωνιαίος λίθος στο τρίγωνο της διαπλοκής Σουλούκου– Τζουγανάτος– Φαραντούρης), όπως και της κα. Μαρούπα που με τόση αυθαιρεσία κι επιπολαιότητα δηλώνει ψευδή γεγονότα χωρίς καμία βάση.

Δε διστάζουν να ξεφτιλίζονται διαρκώς, περιμένοντας το σκεπτικό, που πλέον είναι βέβαιο πως γράφεται στα γραφεία της ΠΑΕ ΟΣΦΠ, το νομικό τμήμα της οποίας όμως σήμερα έχει φόρτο εργασίας αφού ξεκίνησε η δίκη των στημένων αγώνων και ο εντολέας του Λευτέρη Αυγένακη, Βαγγέλης Μαρινάκης, κατηγορείται για σύσταση συμμορίας και αλλοίωση αποτελεσμάτων αγώνων.

Πηγή: sport24.gr

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας