Πλήγμα στον ΠΑΟΚ με Κρέσπο

Δυνατό «χτύπημα» για τον Δικέφαλο που θα στερηθεί για καιρό μια πολύτιμη μονάδα του στην άμυνα! Σε επέμβαση αναμένεται να υποβληθεί ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο εντός της ημέρας προκειμένου ν’ αντιμετωπιστεί το πρόβλημά του.

Καθόλου ευχάριστα δεν ήταν τα νέα από την Ισπανία για τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ αναφορικά με την κατάσταση του Χοσέ Άνχελ Κρέσπο!

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός ταξίδεψε για την πατρίδα του όπου υποβλήθηκε σε νέο έλεγχο προκειμένου να καταρτιστεί το πρόγραμμα αποθεραπείας για τον τραυματισμό του στον τένοντα του ορθού μηριαίου.

Όπως σημειώνουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, ο Ισπανός ποδοσφαιριστής εξετάστηκε από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της Μπαρτσελόνα, Ραμόν Κουγκάτ κι από τη στιγμή που η συντηρητική θεραπεία δεν είχε τ’αναμενόμενα αποτελέσματα αποφασίστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση προκειμένου ν’ αντιμετωπιστεί το πρόβλημά του.

Το χειρουργείο πρόκειται να πραγματοποιηθεί εντός της ημέρας παρουσία του επικεφαλής του ιατρικού τιμ του ΠΑΟΚ, Μάκη Παπασούλη.

Αναμενόμενα, η εν λόγω είδηση «πάγωσε» τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ δεδομένου πως ο Ισπανός αποτελούσε σημείο αναφοράς στην άμυνα της ομάδας του Δικεφάλου και η απουσία του φαντάζει «χτύπημα» για όλους. Και από τη στιγμή που αποφασίστηκε να περάσει άμεσα την πόρτα του χειρουργείου, σημαίνει πως ο ΠΑΟΚ θα τον στερηθεί για τους επόμενους μήνες που είναι κομβικοί σε πρωτάθλημα και Κύπελλο...

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Αλλαγές στο πρόγραμμα της Super League - Ορίστηκε φινάλε στις 19 Μαΐου, επηρεάζεται ο τελικός κυπέλλου
Με τον κόσμο της στο Καραϊσκάκης η Άστον Βίλα-Tόσα εισιτήρια πήρε για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό
Στην Άστον Βίλα μέχρι το 2027 ο Έμερι
Οι θρυλικοί μπέμπηδες του Ολυμπιακού ήρθαν για να μείνουν και να δώσουν ελπίδα σε μία ολόκληρη γενιά
Τα τρομερά μωρά του Ολυμπιακού στην κορυφή της Ευρώπης-Νίκησαν τη Μίλαν και έγραψαν ιστορία
Απίστευτο και όμως αληθινό-Η Μπασακσεχίρ έστησε προτομή στον Πέλκα στα social media (pic)
Σειρήνες από Πορτογαλία για Κωνσταντίνο Τζολάκη
O Oλυμπιακός Πειραιώς διεκδικεί το Youth League απέναντι στη Μίλαν
ΑΕΚ-Ομόνοια με σούπερ προσφορά στην In2Bet – Ποια θα μείνει ζωντανή στη μάχη του τίτλου;
Πώς έφτασε στον υποβιβασμό ο ΠΑΣ Γιάννενα και η επόμενη ημέρα