Στο Περιστέρι τα σπουδαία για ʼρη και Ατρόμητο

Ο Άρης ήταν καλύτερος του Ατρόμητου στο «Βικελίδης», όμως ο Γκάμα έστειλε στο δοκάρι το πέναλτι του 63' και μετά το τελικό 0-0 η πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου θα κριθεί στο Περιστέρι.

Ο Μπρούνο Γκάμα σημάδεψε... δοκάρι από το σημείο του πέναλτι και το τελικό 0-0 του «Κλεάνθης Βικελίδης» άφησε ανοικτούς λογαριασμούς με τις δύο ομάδες να λύνουν τους λογαριασμούς τους στη ρεβάνς του Περιστερίου.

Ο πολύ καλό διαβασμένος Ατρόμητος, «μπλόκαρε» τον Αρη, στο πρώτο ημίχρονο, με τους Κίτρινους να έχουν μία μόλις καλή στιγμή, αυτή του Ντιγκινί στο 15' όταν ο Νταβιώτης έδιωξε την μπάλα πάνω στην γραμμή. Η καλή ανασταλτική λειτουργία των φιλοξενούμενων, σε συνδυασμό με την εξαιρετική εμφάνιση του Χαρίση, «βραχυκύκλωσαν» τον Αρη που δεν μπόρεσε να διασπάσει την άμυνα της Περιστεριώτικης ομάδας.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αρης ανέβασε την ένταση, αύξησε την πίεση και δημιούργησε πολλούς κινδύνους στα αντίπαλα καρέ. Στο 51' οι Κίτρινοι «φωνάζουν» για πέναλτι σε χέρι του Κατράνη, όμως ο Βάτσιος με την υπόδειξη του VAR έδειξε «παίζετε». Στο 63' ο Αρης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ματίγια από τον Βέλλιο. Ο Μπρούνο Γκάμα, όμως σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Μέγερι, χάνοντας την πιο μεγάλη ευκαιρία για να δώσει προβάδισμα... πρόκρισης στην ομάδα του.

Προβεβλημένοι σύνδεσμοιΕδώ κάνεις το παιχνίδι σου! Με το MatchCombo συνδυάζεις διαφορετικές επιλογές ενός αγώνα σε ένα στοίχημα! Πάτα εδώ!

Ο Ατρόμητος που έψαχνε τη δική του στιγμή στο παιχνίδι την είχε στο 78' με τον Ούμπιδες όμως αν και από πλεονεκτική θέση να σουτάρει πάνω στον Κόρχουτ. Το 0-0 δεν άλλαξε μέχρι και το φινάλε του αγώνα, με τους φιλοξενούμενος να μένουν σαφώς πιο ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα αυτό.

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Η Σουηδία υποκύπτει στη δύναμη των οπαδών και απορρίπτει το VAR
Oι ποδοσφαιριστές της Τσέλσι στηρίζουν Ποτσετίνο
Η UEFA απειλεί την Εθνική Ισπανίας και τις ομάδες με αποκλεισμό από EURO και Champions League
Γκουαρδιόλα: Αυτό που έπαθε η Λίβερπουλ, μπορεί να συμβεί στην Άρσεναλ και σε εμάς
Οπαδοί της Μπάγερν μαζεύουν υπογραφές για την παραμονή του Τούχελ
Αβέβαιο το μέλλον του Νούνιες στην Λίβερπουλ μετά τη φυγή του Κλοπ
Ντέμης για το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός-«Τα τελευταία δύο χρόνια δεν έχουμε ξαναδεί τόσο μεγάλη διαφορά»
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία
Νέβιλ: Αν η Νότιγχαμ δεν σταματήσει να ασχολείται με τη διαιτησία θα πέσει
Ο Αντσελότι προανήγγειλε την επιστροφή του Κουρτουά