Το λάθος της ΕΕΑ με τις μετοχές του Ιβάν Σαββίδη

Καμία κλήση δεν υπήρξε από την ΕΕΑ, όπως υποστήριζαν στις 27/1, προς τον Ιβάν Σαββίδη ώστε να έδινε εξηγήσεις για τις μετοχές που απέκτησε στην τελευταία ΑΜΚ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Το βράδυ της 27ης Ιανουαρίου όταν και έγινε γνωστή η εισήγηση της ΕΕΑ για την υπόθεση ΠΑΟΚ και Ξάνθης, τα μέλη της Επιτροπής υποστήριζαν ότι «ο Ιβάν Σαββίδης θα κληθεί την Πέμπτη (06/02) να δώσει εξηγήσεις για το γεγονός ότι δεν είχε δηλώσει εγκαίρως την συμμετοχή του σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ».

Μάλιστα από την ΕΕΑ, εκείνη τη δύσκολη βραδιά, έλεγαν πως «ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει νέο κίνδυνο» για την συμμετοχή του κ. Σαββίδη στην τελευταία αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ με ποσοστό μεγαλύτερο του 5%. Τότε, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού είχε αποφανθεί ότι οι μετοχές αντιστοιχούσαν στο 5,6%, βάσει των υπολογισμών που έκαναν από το πρακτικό του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ της 31ης Δεκεμβρίου 2019, το οποίο είχε φτάσει, όλως τυχαίως, εκείνη την ημέρα στην ΕΕΑ. Εξηγούσαν δε ότι θα ερευνούσαν περισσότερο την υπόθεση πριν προχωρήσουν σε κλήση του διοικητικού ηγέτη του «Δικεφάλου».

Από την πρώτη στιγμή οι «ασπρόμαυροι» ξεκαθάριζαν ότι το ποσοστό συμμετοχής του κ. Σαββίδη δεν ξεπερνούσε το… 1% κάτι που όπως φαίνεται ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα γι’ αυτό και δεν υπήρξε η παραμικρή κλήση του ενώπιον της Επιτροπής προκειμένου να δώσει εξηγήσεις.

Η κλήση δεν έγινε ποτέ από την ΕΕΑ προς τον κ. Σαββίδη και στον ΠΑΟΚ έκαναν λόγο το βράδυ (6/2) για απίστευτη γκάφα και ένα ακόμη λάθος μιας επιτροπής, που αποδεδειγμένα έχει έφεση στα λάθη…

 

Δειτε Επισης

Στην Άστον Βίλα μέχρι το 2027 ο Έμερι
Οι θρυλικοί μπέμπηδες του Ολυμπιακού ήρθαν για να μείνουν και να δώσουν ελπίδα σε μία ολόκληρη γενιά
Τα τρομερά μωρά του Ολυμπιακού στην κορυφή της Ευρώπης-Νίκησαν τη Μίλαν και έγραψαν ιστορία
Απίστευτο και όμως αληθινό-Η Μπασακσεχίρ έστησε προτομή στον Πέλκα στα social media (pic)
Σειρήνες από Πορτογαλία για Κωνσταντίνο Τζολάκη
O Oλυμπιακός Πειραιώς διεκδικεί το Youth League απέναντι στη Μίλαν
ΑΕΚ-Ομόνοια με σούπερ προσφορά στην In2Bet – Ποια θα μείνει ζωντανή στη μάχη του τίτλου;
Πώς έφτασε στον υποβιβασμό ο ΠΑΣ Γιάννενα και η επόμενη ημέρα
Ντέρμπι με ευρωπαϊκό αέρα στο Φάληρο–Εκτός έδρας δοκιμασίες για ΑΕΚ, Παναθηναϊκό
Εκτέλεσε την Πόρτο και έκλεισε ραντεβού με τον Ολυμπιακό για την ευρω-κούπα η Μίλαν