Πέμπτη, 9 Απριλίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

H πρώτη γυναίκα που περιέγραψε ποδοσφαιρικό αγώνα στην Ελλάδα

  08/02/2020 17:59
H πρώτη γυναίκα που περιέγραψε ποδοσφαιρικό αγώνα στην Ελλάδα

H πρώτη γυναίκα που περιέγραψε ποδοσφαιρικό αγώνα στην Ελλάδα

  08/02/2020 17:59

Η 22χρονη Αγγελική Κούρκουλου είναι η πρώτη γυναίκα που περιέγραψε ποδοσφαιρικό αγώνα σε κανάλι εθνικής εμβέλειας θυμίζοντας μας ότι οι ποδοσφαιρικές μεταδόσεις δεν είναι μόνο αντρική υπόθεση.

Η Αγγελική το βράδυ της Τετάρτης περιέγραψε το παιχνίδι ανάμεσα στην Μιραντές και τη Βιγιαρεάλ για το Κύπελλο της Ισπανίας στο Open. Η 22χρονη αθλητική δημοσιογράφος έγινε έτσι η πρώτη γυναίκα που μεταδίδει αγώνα ποδοσφαίρου σε κανάλι εθνικής εμβέλειας.

Ο Γιώργος Κοσμάς, διευθυντής του καναλιού ανέφερε: "Μόνο χαρά και περηφάνια που ένα τόσο ταλαντούχο και χαρισματικό παιδί με το σπάνιο ήθος της Αγγελικής σπάει το στερεότυπο ότι οι μεταδόσεις ποδοσφαίρου είναι μόνο ανδρική υπόθεση. Αγγελική, go for it"."

Η Αγγελική σχολίασε: "Είμαι πολύ χαρούμενη και αισθάνομαι μια περηφάνια, όσο μπορώ όμως να το συνειδητοποιήσω. Νομίζω ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Χρειάζεται να περάσουν λίγο οι μέρες και να δω και εγώ τον εαυτό μου.

Αισθάνομαι όμως πολύ χαρούμενη που μπορώ να κάνω κάτι το οποίο ονειρευόμουν από παλιά και το οποίο δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα μπορούσε να έρθει τόσο γρήγορα στα πρώτα μου βήματα στον χώρο.

Πηγή: news247.gr

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας