Συνεχίζεται ο... μαραθώνιος των ντέρμπι στη Σούπερ Λιγκ με ΑΕΚ-ΠΑΟ

Στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ κοντράρεται με τον Παναθηναϊκό έχοντας εξασφαλίσει την παρουσία της στην 6άδα του βαθμολογικού πίνακα για τα playoffs. Μεσοβδόμαδα πήρε το εκτός έδρας γκολ από το Αγρίνιο για να κάνει κάπως πιο εύκολη τη δουλειά της ενόψει της ρεβάνς Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό για να περάσει στα ημιτελικά και η ομάδα του Καρέρα έχει καταφέρει να παραμείνει επί έναν μήνα αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις.

Απέναντι στην «Ένωση», ο Παναθηναϊκός του εντυπωσιακού 5x5 στο πρωτάθλημα μετά και το επιβλητικό και απόλυτα δίκαιο 2-0 επί του ΠΑΟΚ στην πρώτη από τις τρεις... απανωτές μεταξύ τους «μάχη», με τον «δικέφαλο του βορρά» από την πλευρά του να έχει πετύχει το ίδιο σκορ στην Τούμπα στο πρώτο ματς των προημιτελικών του Κυπέλλου. Λίγες μέρες προτού τα ξαναπούν στο Μαρούσι, οι «πράσινοι» δίνουν ακόμα ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στην εξαιρετικά δύσκολη περίοδο των συνεχόμενων σπουδαίων αναμετρήσεων. Απώτερος σκοπό της ομάδας του Γιώργου Δώνη να κλειδώσει η συμμετοχή στα playoffs, πράγμα στο οποίο το «τριφύλλι» απέχει ελάχιστα βήματα...

Στο Περιστέρι, ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τον Ατρόμητο για τη διατήρηση της κορυφής του βαθμολογικού πίνακα, με τους γηπεδούχους σε πολύ άσχημα φεγγάρια ν' αναζητούν ισορροπίες τις οποίες δυσκολεύονται πολύ να βρουν... Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς δεν θέλει ν' ασχοληθεί με το παιχνίδι του ΠΑΟΚ απέναντι στον ΟΦΗ στην Τούμπα που κάνει σέντρα λίγη ώρα αργότερα και γι' αυτό θα επιδιώξει να κάνει το δικό της καθήκον δίχως έγνοιες από τη συμπρωτεύουσα.

Στη Θεσσαλονίκη, πάντως, ο Πρωταθλητής στοχεύει να συνεχίσει στο χορτάρι τη δουλειά του με τη νίκη στο Κύπελλο επί του Παναθηναϊκού να έχει βοηθήσει σημαντικά στο ψυχολογικό κομμάτι, αφού πριν από μια εβδομάδα η εικόνα στο ΟΑΚΑ και η ήττα προκάλεσαν απογοήτευση. Οι Κρητικοί από την πλευρά τους έχουν μείνει με μόλις μια νίκη στα τελευταία 8 παιχνίδια της Super League και μετά την πολύ δύσκολη ήττα από τον Ολυμπιακό έχουν πάρει μονάχα δυο βαθμούς από τα ματς με Ξάνθη (όπου... αυτοκτόνησαν) και ΑΕΛ (όπου η τύχη δεν ήταν με το μέρος τους).

Η μέρα, πάντως, στην 23η αγωνιστική της Super League ανοίγει με το παιχνίδι του Άρη στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα. Έχουν απόσταση να καλύψουν οι Αρκάδες για την 6άδα της βαθμολογίας, έκαναν ένα καλό βήμα με το 2-1 επί του Παναιτωλικού, θέλουν την εδραίωση στις θέσεις του μίνι-πρωταθλήματος στο φινάλε της σεζόν οι «κίτρινοι» του Ένινγκ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 8/2

Πανιώνιος – Ξάνθη 0-0

Λαμία – ΑΕΛ 0-0

Κυριακή 9/2

Αστέρας Τρίπολης – Άρης (15:00, Novasports1)

Ατρόμητος – Ολυμπιακός (17:15, ΕΡΤ)

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ (18:00, PAOK TV)

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός (19:30, Novasports1)

Δευτέρα 10/2

Παναιτωλικός – Βόλος (18:00, ΕΡΤ)

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Τινάζει την μπάνκα ο πρόεδρος της Πόρτο-«Ο Ολυμπιακός θα δώσει τα 17,5 εκατ. ευρώ για τον Κάρμο»
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Κεκλεισμένων των θυρών ο τελικός κυπέλλου στην Ελλάδα στο Πανθεσσαλικό
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Το μήνυμα του Κουρμπέλη μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας-«Πονέσαμε πολύ...»
Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης
Γιακουμάκης: Δέχτηκα άπειρες... ευχές, με καταρράκωσε που δεν κράτησα την υπόσχεση στην οικογένειά μου
Εξαιρετικά δύσκολη η παραμονή του Πογιέτ στον πάγκο της Ελλάδας
Σύσκεψη στην ΕΠΟ για τελικό Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό με Μπέο, Αλαφούζο, Καρυπίδη