Τρέλα Ινσούα να παίξει στη ρεβάνς με αυτοθυσία

Κόντρα στις συστάσεις των γιατρών, ο Εμάνουελ Ινσούα είναι αποφασισμένος να αγωνιστεί στον επαναληπτικό προημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ.

Ο Αργεντινός μπακ ταλαιπωρείται από ένα οστικό οίδημα, το γόνατό του ξεπρήστηκε χθες ελαφρώς αλλά δεν είναι ιατρικά σε κατάσταση να αγωνιστεί. Ο ίδιος όμως θέλει σαν τρελός να παίξει έχοντας και προσωπικό κίνητρο μετά το πέναλτι που αδίκως καταλογίστηκε σε βάρος του στην Τούμπα. Αν παίξει δεν κινδυνεύει να πάθει κάποια μεγάλη ζημιά, αλλά θα χρειαστεί να μείνει εκτός για κάποιες επιπλέον εβδομάδες, κάτι που είναι διατεθειμένος να ρισκάρει. Ο τελευταίος λόγος ανήκει στον Γιώργο Δώνη που θα αποφασίσει σήμερα αν θα τον πάρει στην αποστολή. Αν το κάνει, πιθανότατα θα δούμε τον Ινσούα και στην ενδεκάδα.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» αναμένεται να παρατάξει το σύνηθες σχήμα επαναφέροντας στο βασικό σχήμα τους Κουρμπέλη, Νάγκι, Ζαχίντ και Μακέντα και αφήνοντας στον πάγκο τους Ανουάρ ή Δώνη, Μπουζούκη, Μπεκ και Καμπετσή σε σχέση με το ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΚ. Όσον αφορά στον Αγιούμπ, είναι πιθανό να είναι στην αποστολή και να χρησιμοποιηθεί ως αλλαγή, καθώς δείχνει εξαιρετικά στοιχεία στις προπονήσεις. Σε κάθε περίπτωση αναμένεται να παίξει στο ματς της Κυριακής με τον Παναιτωλικό.

Όσον αφορά στην προσέλευση του κόσμου, εκτιμάται ότι περίπου 25.000 θεατές θα βρίσκονται στο ΟΑΚΑ, καθώς η προπώληση είναι πολύ «ζωηρή».
 
Πηγή: sport-fm.gr

Δειτε Επισης

Στην Άστον Βίλα μέχρι το 2027 ο Έμερι
Οι θρυλικοί μπέμπηδες του Ολυμπιακού ήρθαν για να μείνουν και να δώσουν ελπίδα σε μία ολόκληρη γενιά
Τα τρομερά μωρά του Ολυμπιακού στην κορυφή της Ευρώπης-Νίκησαν τη Μίλαν και έγραψαν ιστορία
Απίστευτο και όμως αληθινό-Η Μπασακσεχίρ έστησε προτομή στον Πέλκα στα social media (pic)
Σειρήνες από Πορτογαλία για Κωνσταντίνο Τζολάκη
O Oλυμπιακός Πειραιώς διεκδικεί το Youth League απέναντι στη Μίλαν
ΑΕΚ-Ομόνοια με σούπερ προσφορά στην In2Bet – Ποια θα μείνει ζωντανή στη μάχη του τίτλου;
Πώς έφτασε στον υποβιβασμό ο ΠΑΣ Γιάννενα και η επόμενη ημέρα
Ντέρμπι με ευρωπαϊκό αέρα στο Φάληρο–Εκτός έδρας δοκιμασίες για ΑΕΚ, Παναθηναϊκό
Εκτέλεσε την Πόρτο και έκλεισε ραντεβού με τον Ολυμπιακό για την ευρω-κούπα η Μίλαν