Κοντά στην Γουάντι Ντέγκλα ο Δέλλας

Στο Κάιρο βρίσκεται από τα ξημερώματα (13/2) ο Τραϊανός Δέλλας και δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί ακόμη και αύριο (14/2) να ανακοινωθεί η πρόσληψη του σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι Αιγύπτιοι.

Στον Τραϊανό Δέλλα φέρεται να έχει καταλήξει η Γουάντι Ντέγκλα εκτοπίζοντας τους υπόλοιπους υποψήφιους.

Ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ, του Ατρομήτου και του Παναιτωλικού ταξίδεψε με προορισμό το Κάιρο προκειμένου να διαπραγματευτεί με τους Μαγκέντ και Ναντίμ Σαμί, οι οποίοι έχουν αποκτήσει και το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών του Εργοτέλη.

Μάλιστα, πραγματοποιήθηκε ήδη το πρώτο ραντεβού σε καλό κλίμα και εκφράζεται η αισιοδοξία πως ακόμη και αύριο (14/2) θα ανακοινωθεί η πρόσληψη του «Κολοσσού».

Ο Δέλλας θα διαδεχθεί τον Τάκη Γκώνια, ο οποίος βρισκόταν στον πάγκο της Γουάντι Ντέγκλα από τον Ιούνιο του 2018. Στον αιγυπτικό σύλλογο αγωνίζεται και ο Βασίλης Μπούζας.

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Στο κάδρο για τον Ολυμπιακό ο Σαντίνο Αντίνο
Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Ντιόγκο Νασιμέντο
Ο Άρης ανακοίνωσε τον Γένσεν για τρία χρόνια
Η Θύρα 40 της OPAP Arena θα πάρει το όνομα του Δημήτρη Χατζηχρήστου
Aυτός είναι ο Νασιμέντο που έρχεται για τους ερυθρόλευκους-Ένας... εγκέφαλος τσέπης
Εξελίξεις με Βαγιαννίδη και Σπόρτινγκ στις αρχές Αυγούστου-Tι εκτιμούν οι Πορτογάλοι
«Ανοιχτή η υπόθεση του Κωνσταντέλια»
Θέλει να κάνει κίνηση-ματ με τον Ιβάνουσετς ο ΠΑΟΚ
Τρομερή ατάκα του Καρεμπέ στη βράβευση του Ροντινέι-«Φυσιολογικά θα έλεγε πολύ κουρασμένος»
Οι ημερομηνίες όλων των ντέρμπι της νέας σεζόν στη Super League