Τον Μάιο απαντά η UEFA στον Παναθηναϊκό

Η αγωνία του Παναθηναϊκού για το αν θα μπορέσει να συμμετέχει από τη νέα σεζόν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις θα ξεκαθαρίσει τον Μάιο.

Σύμφωνα με τη «Live Sport» και τον Βασίλη Βέργη, η υπόθεση δεν πρόκειται να ξεκαθαρίσει άμεσα και το πιθανότερο είναι ότι η τελική εικόνα για το τι θα αποφασίσει η UEFA θα γίνει γνωστό τον Μάιο.

Μέχρι τότε είναι δεδομένο ότι θα πρέπει να υπάρξει σχετικό αίτημα του Παναθηναϊκού προς την αρμόδια επιτροπή της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας, κάτι που αναμένεται να συμβεί μετά την πρόσφατη επίσκεψη του Γιάννη Αλαφούζου στη Νιόν για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Ωστόσο, θα πρέπει να απαντηθεί αν η UEFA θα αποφασίσει τελικά να ανοίξει εξ ολοκλήρου τον φάκελο που περιλαμβάνονται όλες οι περιπτώσεις των ομάδων που είχαν τιμωρηθεί για αντίστοιχους οικονομικούς λόγους με τον Παναθηναϊκό. Κάτι που για την ώρα δεν είναι εφικτό να απαντηθεί αφού κάτι ανάλογο δεν έχει συμβεί στο παρελθόν.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Παναθηναϊκός έχει μπει πλέον στον δρόμο της οικονομικής κανονικότητας και ο φάκελος που θα ετοιμάσει για την αδειοδότηση θα είναι αψεγάδιαστος. Αυτό σε συνδυασμό με το αίτημα των «πρασίνων» προς την UEFA είναι πιθανό να ανοίξουν τον δρόμο για συζήτηση μείωση της ποινής.

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Μαρινάκης: Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου μέσα στην Πόλη
Οι ημερομηνίες των αγώνων του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Conference
Τα χρήματα που βάζει στο ταμείο του ο ΠΑΟΚ από το Conference League
Μεγάλη πρόκριση η Ρόμα, ακάθεκτη για κούπα η Λεβερκούζεν και εκτός Ευρώπης η Λίβερπουλ
Έκοψε τα φτερά του ΠΑΟΚ η Κλαμπ Μπριζ και τον άφησε εκτός Conference League
Άνω κάτω η Μπριζ-Έφυγε ο Ολσεν από την Ελλάδα και πήγε στη Δανία
Με δύο εκπλήξεις η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στην Μπριζ
Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στη Φενέρμπαχτσε
Πήρε θέση η ΕΠΟ-«Ουδέποτε ετέθη θέμα θετικού δείγματος ποδοσφαιριστή της Εθνικής»
Η FIFA ενημέρωσε και επίσημα πως δεν υπάρχει θετικό δείγμα στην Εθνική Ανδρών