Πέμπτη, 13 Αυγούστου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Τον Μάιο απαντά η UEFA στον Παναθηναϊκό

  14/02/2020 08:39
Τον Μάιο απαντά η UEFA στον Παναθηναϊκό

Τον Μάιο απαντά η UEFA στον Παναθηναϊκό

  14/02/2020 08:39

Η αγωνία του Παναθηναϊκού για το αν θα μπορέσει να συμμετέχει από τη νέα σεζόν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις θα ξεκαθαρίσει τον Μάιο.

Σύμφωνα με τη «Live Sport» και τον Βασίλη Βέργη, η υπόθεση δεν πρόκειται να ξεκαθαρίσει άμεσα και το πιθανότερο είναι ότι η τελική εικόνα για το τι θα αποφασίσει η UEFA θα γίνει γνωστό τον Μάιο.

Μέχρι τότε είναι δεδομένο ότι θα πρέπει να υπάρξει σχετικό αίτημα του Παναθηναϊκού προς την αρμόδια επιτροπή της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας, κάτι που αναμένεται να συμβεί μετά την πρόσφατη επίσκεψη του Γιάννη Αλαφούζου στη Νιόν για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Ωστόσο, θα πρέπει να απαντηθεί αν η UEFA θα αποφασίσει τελικά να ανοίξει εξ ολοκλήρου τον φάκελο που περιλαμβάνονται όλες οι περιπτώσεις των ομάδων που είχαν τιμωρηθεί για αντίστοιχους οικονομικούς λόγους με τον Παναθηναϊκό. Κάτι που για την ώρα δεν είναι εφικτό να απαντηθεί αφού κάτι ανάλογο δεν έχει συμβεί στο παρελθόν.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Παναθηναϊκός έχει μπει πλέον στον δρόμο της οικονομικής κανονικότητας και ο φάκελος που θα ετοιμάσει για την αδειοδότηση θα είναι αψεγάδιαστος. Αυτό σε συνδυασμό με το αίτημα των «πρασίνων» προς την UEFA είναι πιθανό να ανοίξουν τον δρόμο για συζήτηση μείωση της ποινής.

Πηγή: sdna.gr

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας