Σάββατο, 4 Απριλίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Κούγιας: Βόλος, Παναιτωλικός και ΠΑΣ ανήκουν στον ΠΑΟΚ

  24/02/2020 14:37
Κούγιας: Βόλος, Παναιτωλικός και ΠΑΣ ανήκουν στον ΠΑΟΚ

Κούγιας: Βόλος, Παναιτωλικός και ΠΑΣ ανήκουν στον ΠΑΟΚ

  24/02/2020 14:37

Κατά τη διάρκεια της εκδίκασης για την υπόθεση πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ και Ξάνθης, ο Αλέξης Κούγιας προχώρησε σε σοβαρές καταγγελίες, υποστηρίζοντας πως, εκτός από τους Ακρίτες, στον Δικέφαλο ανήκουν κι οι Βόλος, Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (24/02) συνεχίστηκε η εκδίκαση της υπόθεσης πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ και Ξάνθης στο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League. Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας προχώρησε σε σοβαρές καταγγελίες, υποστηρίζοντας πως, εκτός από τους Ακρίτες, στον Δικέφαλο ανήκουν κι οι Βόλος, Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα.

"Στην ιδιοκτησία του ΠΑΟΚ ανήκει και ο Βόλος. Έχει 7-8 δανεικούς, δεν έχει ούτε έναν φίλαθλο και ο πρόεδρος του έχει τα ίδια γραφεία με του κ. Σαββίδη", ανέφερε αρχικά, ενώ υποστήριξε πως το ίδιο ισχύει και για τον Παναιτωλικό και τον ΠΑΣ Γιάννινα, για να του απαντήσει ο δικηγόρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Μπίρδας: "Μην λες ό,τι θες. Είμαστε στα δικαστήρια με τον ΠΑΣ". Ωστόσο, ο κ. Κούγιας επέμεινε, τονίζοντας πως "έχω τα συμβόλαια στα χέρια μου".

Πηγή: sport24.gr

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας