Πρόγραμμα-φωτιά για Ολυμπιακό: 6 παιχνίδια σε 18 μέρες

Μπορεί οι "ερυθρόλευκοι" να σημείωσαν μία τεράστια επιτυχία με τη σπουδαία πρόκριση επί της Άρσεναλ στους "16" του Γιουρόπα Λιγκ, αυτό επίσης σημαίνει όμως ότι θα πρέπει να αντεπεξέλθουν εκ νέου σε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα που τους περιμένει. 

Αντίπαλος των Πειραιωτών στην επόμενη φάση της διοργάνωσης η Γουλβς, τόσο πριν, όσο και μετά ωστόσο θα υπάρχουν κομβικά ματς εντός συνόρων. Ναι, μπορεί να μην έχει βγει ακόμη το πρόγραμμα των πλέι οφ, δεδομένα όμως, οι αντίπαλοι που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι παίκτες του Μαρτίνς μόνο βατοί δεν θα είναι. 

Μετά το κυριακάτικο (1/3) παιχνίδι με τον προτελευταίο Παναιτωλικό για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει την προσεχή Τετάρτη (4/3) τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου. 

Τέσσερις ημέρες αργότερα (7/3) ξεκινούν τα πλέι οφ, αλλά πιθανότατα Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα παίζουν Κυριακή (8/3) και ο Ολυμπιακός θα δίνει το πρώτο παιχνίδι του για τα πλέι οφ, με έναν εκ των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, Άρη ή -πιθανώς- τον ΟΦΗ, με δεδομένο ότι οι Κρητικοί είναι το φαβορί για την κατάκτηση της 6ης θέσης. 

Αμέσως μετά, την Πέμπτη 12/3, οι "ερυθρόλευκοι" θα δίνουν το πρώτο παιχνίδι με τη Γουλβς στο "Γ.Καραϊσκάκης" και τρεις ημέρες αργότερα (15/3) ακολουθεί η 2η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος, αντιμετωπίζοντας όπως είναι φυσικό, ξανά έναν δυνατό αντίπαλο. 

Ακολούθως και χωρίς διάλειμμα, έρχεται η ρεβάνς με τη Γουλβς στην Αγγλία στις 19/3, για να δώσει ακόμη ένα παιχνίδι o Ολυμπιακός έπειτα από ένα τριήμερο (22/3), για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague. 

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Το μήνυμα του ΠΑΟΚ για το θάνατο του 15χρονου-«Η μνήμη του θα μείνει ζωντανή»
Επιστρέφει στους πάγκους ο Μανόλο Χιμένεθ-Συμφωνία με ομάδα της Παραγουάης
Αρχίζουν οι μάχες για την παραμονή στην Ελλάδα
Αναβλήθηκε το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός
«Ελπίζω να βρεθούμε στον τελικό με ΠΑΟΚ, στόχος του Μαρινάκη η ευρωπαϊκή καταξίωση του Ολυμπιακού»
Το προφίλ της αντιπάλου του Ολυμπιακού, Φενέρμπαχτσε
Το προφίλ της Κλαμπ Μπριζ-Έμεινε πίσω εγχώρια αλλά... δεν χαρίζεται στην Ευρώπη
Με Φενέρμπαχτσε ο Ολυμπιακός, με Μπριζ ο ΠΑΟΚ-Tα ζευγάρια των προημιτελικών του Conference
Τι έκανες ρε Κουλιεράκη; Τον ξεχώρισε η UEFA, ματς καριέρας από τον αμυντικό του ΠΑΟΚ
Σενάρια για Αλμέιδα τέλος-Νέος προπονητής της Λάτσιο ο Τούντορ