Με… φόρα στην Τούμπα ο Ολυμπιακός

Με απουσίες, αλλά φουλ ψυχολογία θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο πρώτο ματς των ημιτελικών Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ (21:00 - Cosmote Sport 1).

Δέκα μέρες μετά το πέρασμά τους από την Τούμπα στο ντέρμπι της Σούπερ Λίγκας, αλλά και με φόρα από τη μεγάλη νίκη επί της Άρσεναλ και την πρόκριση στους «16» του Europa League, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να παραμείνουν σε τροχιά επιτυχιών σε μια ακόμα διοργάνωση και αναζητούν δεύτερο διαδοχικό «διπλό» στην καυτή έδρα της Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει καταστρώσει τα πλάνα του χωρίς τον Κώστα Φορτούνη, που έμεινε για τρίτο παιχνίδι εκτός αποστολής λόγω τιμωρίας, καθώς και τους Μορ, Καφού, Άλεν και Χριστοδουλόπουλο.

Μεγάλο ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή του Ζοσέ Σα, ο οποίος ταξίδεψε με την ομάδα στη Θεσσαλονίκη, όμως δεν έχει προπονηθεί λόγω του πρόσφατου τραυματισμού του. Συνεπώς, ο Πορτογάλος προπονητής ενδέχεται να επιλέξει τον 17χρονο Κώστα Τζολάκη για τη θέση κάτω από τα δοκάρια.

Η πιθανή ενδεκάδα αποτελείται από τους: Σα ή Τζολάκη, Τσιμίκα, Σεμέδο, Μπα και Ομάρ ή Γκασπάρ, Γκιγέρμε, Καμαρά, Μπουχαλάκη, Μασούρα, Ραντζέλοβιτς και Χασάν.

Θέση διεκδικεί ο Ελ Αραμπί και δεν αποκλείεται να παίξει μαζί με τον Χασάν. Σε αυτήν την περίπτωση θα μείνει έκτος ο Μπουχαλάκης. Όπως επίσης, δεν αποκλείεται να ξεκινήσει ο Βαλμπουενά και να μείνει εκτός ένας εκ των Μασούρα και Ραντζέλοβιτς εκτός αρχικού σχήματος.
 
Πηγή: sport-fm.gr

Δειτε Επισης

Εκτέλεσε την Πόρτο και έκλεισε ραντεβού με τον Ολυμπιακό για την ευρω-κούπα η Μίλαν
Respect και στους τρεις, αξίζετε να το ζείτε!
Ανάμεσα στους κορυφαίους-Υποψήφιος για MVP της εβδομάδας στο Conference League ο Τζολάκης
Μασούρας: Για όλα αυτά τα χαμένα ματς του Ολυμπιακού στο 90’, για τη Γιουβέντους, τον Τζέραρντ, το Ριαθόρ
Μαρινάκης σε Φορτούνη: Θα πάτε για πολλά εκατομμύρια εσείς
Οι αποδόσεις κατάκτησης του Conference League
Κωνσταντής Τζολάκης... Ο 21χρονος φοιτητής του Πανεπιστημίου που σόκαρε την Ευρώπη
BINTEO: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του μετά από τις τρεις αποκρούσεις πέναλτι
Δεν παίζει στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνες
BINTEO: Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί του Πρίντεζη για την πρόκριση του Ολυμπιακού